Objavljeno: 31.5.2022

Dobrodelna licitacija RDEČI NOSKI ns 17. mednarodni konferenci RISK 2022

Vabimo Vas, da se nam pridružite na 17. mednarodni konferenci RISK 2022 in podprete dobrodelno licitacijo za združenje RDEČI NOSKI, Mavrične vile in smučarsko skakalnega društva DOLOMITI, ki bo 1. in 2. junija 2022 v kongresnem centru hotela THERMANA.

RiSK 2022, sedemnajsta različica mednarodne konference s področja informacijske varnosti in neprekinjenega poslovanja bo letos 1. in 2. junija v kongresnem centru hotela THERMANA v Laškem.

Več o tem lahko najdete na uradni spletni strani: www.risk-conference.com

Poznavalci in strokovnjaki informacijske stroke, kot tudi vodstveni delavci osebja iz bank, zavarovalnic, industrije, večjih podjetij, telekomunikacij, državne uprave, sistemskih integratorjev in svetovalcev iz regije Adriatik, se tukaj srečujejo s svetovno priznanimi strokovnjaki s področja internetne varnosti, informacijskega svetovanja, kakor tudi predstavniki dobaviteljev varnostnih in novodobnih informacijskih rešitev.

Utrinke zadnjih konferenc v živo, klikni na povezavo:

https://risk-conference.com/watch-risk/

Družbena odgovornost – vsako leto darujemo v humanitarne namene

Vsako leto, kot je to sedaj že tradicija, organiziramo licitacijo in zbrana sredstva podarimo v humanitarne namene. Tudi letos bomo zbrana sredstva podelili 3 organizacijam in sicer RDEČIM NOSKOM, MAVRIČNIM VILAM in skakalnemu društvu SD DOLOMITI, ki si je za svojo nalogo zadalo vzgajati nove junake smučarskih skokov. Tekom konferenc RiSK obiskovalci s svojo interaktivnostjo “služijo”” konferenčni denar RISKO, s katerim nato sodelujejo v dobrodelni licitaciji. Prireditelj pa ob zaključku licitacije in dogodka pred zbrano množico podari ček vsaki od navedenih organizacij v znesku skupne vsote konferenčnega denarja razdeljene na tri enake dele.

Vsako leto humanitarno licitacijo podpre veliko število podjetij, ki prispevajo svoje izdelke in en častni pokrovitelj. Letos je glavni pokrovitelj dobrodelne licitacije podjetje VBO - https://vbopremiumtoothbrush.si in častni pokrovitelj Goodtimers- https://goodtimers.si/en/  

Ob zanimivih predmetih, ki jih dražimo, obiskovalcem ponudimo tudi ekskluzivne predmete, ki jih darujejo znane osebnosti. Ponavadi so to vrhunski športniki, ki so pravi ambasadorji Slovenije in ki sami dobro vedo, kaj pomeni trdo delo in odrekanje ter seveda dobrodelnost. Do sedaj smo imeli kar nekaj znanih častnih pokroviteljev, od Marcosa Tavaresa, verjetno najboljšega nogometaša vseh časov v Sloveniji, do Luke Dončiča in Primoža Rogliča. Letos bomo dražili tekmovalno številko iz Planice, podpisano s strani naših zmagovalnih orlov iz Olimpijskih iger v Pekingu ter podpisano štartno številko Tima Mastnaka, dobitnika srebrne kolajne v Pekingu in s tem dali še večjo težo našim prizadevanjem, da naredimo nekaj dobrega za našo družbo, še posebej za mlade generacije.

O konferenci RISK 2022

V zadnjih letih se je veliko spremenilo, tudi zaradi epidemije virusa Covid. Informacijsko varnost si danes predstavljamo povsem drugače. Omrežja so se preoblikovala, tehnologije, kot so navidezne infrastrukture, storitve v oblaku in zeleno računalništvo so skoraj do neprepoznavnosti spremenile to informacijsko pokrajino. V tem spremenjenem okolju stranke danes iščejo nove načine za zniževanje stroškov, napredne komunikacije ter zaščito podatkov in prav slednje so predstavljene na konferenci RISK.

Prisotnost številnih vodilnih ponudnikov rešitev in storitev iz različnih segmentov daje strankam odlično priložnost, da pridobijo celosten pregled ponudbe rešitev, strategij in storitev za optimizacijo informacijskih okolij in zaščito pred vsakodnevnimi grožnjami na enem mestu.

Program konference:

https://risk-conference.com/agenda/

Ne zamudite tradicionalne 17. mednarodne konference RiSK 2022, ki bo letos ponovno potekala v živo.

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji