Objavljeno: 17.5.2021 08:00

ANNI je novi uradni distributer varnostnih rešitev Bitdefender

 Trzin, 12. maj 2021 – Podjetje ANNI iz Trzina, že sicer specializirano na področju kibernetske varnosti, je z majem postalo uradni distributer ponudnika naprednih varnostnih rešitev Bitdefender za področje Slovenije. ANNI tako še nadgrajuje ponudbo varnostnih rešitev in storitev, ki jih podjetjem vseh velikosti nudi v okviru oddelka za kibernetsko varnost.

 Od sodobnih varnostnih rešitev se pričakuje, da bodo robustne in zanesljive. Podobno kot Bitdefender ima tudi podjetje ANNI že dve desetletji izkušenj z zagotavljanjem informacijske in kibernetske varnosti IT-okolij.

 »V preteklosti je bilo podjetje ANNI tesno povezano s ponudnikom varnostnih rešitev Panda Security, to navezo pa smo ohranili tudi po tem, ko je Panda Security prevzela družba Watchguard. Ves čas v podjetju ANNI krepimo ekipo varnostnih strokovnjakov, ki danes delujejo v specializiranem oddelku, nadaljnja specializacija pa je vodila tudi do širitve nabora varnostnih rešitev in storitev,« je dejal Toni Jeršin, vodja oddelka kibernetske varnosti v podjetju ANNI, in dodal: »Ponosni smo na dejstvo, da smo postali novi uradni distributer varnostnih rešitev Bitdefender. Prepričan sem, da bodo od tega sodelovanja imele največje koristi prav stranke, saj bodo deležne najsodobnejših varnostnih rešitev in neprebojne zaščite.«

Neprebojne varnostne rešitve

Poslanstvo podjetja Bitdefender je izdelava neprebojnih varnostnih rešitev. Podjetje zato veliko vlaga v tehnologijo in znanje zaposlenih, saj je med 1.600 zaposlenimi več kot polovica varnostnih inženirjev. Za svoje ključne varnostne tehnologije je podjetje prejelo 440 patentov, dobra desetina teh pa pokriva algoritme strojnega učenja, s katerimi varnostne rešitve Bitdefender odkrivajo spletne napade, škodljive kode in druge varnostne grožnje. S pomočjo tehnologij globokega učenja in odkrivanja anomalij pa odkrijejo tudi povsem nove, še neznane grožnje in jih proaktivno zaustavijo. Podjetje kar četrtino svojega proračuna, namenjenega raziskavam in razvoju, nameni revolucionarnim projektom s področja kibernetske varnosti, te rešitve pa nato vgradi v svoje izdelke.

 »Tako kot Bitdefender tudi podjetje ANNI stremi k zagotavljanju neprebojnih varnostnih tehnologij in rešitev svojim strankam, posameznikom, podjetjem in organizacijam vseh vrst in velikosti,« je dodal Jeršin.

 Varnostne rešitve Bitdefender pokrivajo kar najširši spekter okolij, kjer so v rabi digitalne tehnologije in povezljivost – od računalnikov uporabnikov do podatkovnih centrov ter od hibridnih okolij (v oblaku in na lokaciji podjetja) do interneta stvari. Bitdefender celovito skrbi za področje kibernetske varnosti – od zaščite, nadzora in upravljanja.

 Podjetje ANNI pa bo imelo pomembno vlogo, da strankam v Sloveniji pomaga kar najbolje načrtovati in uvesti celovite varnostne rešitve ter jih upravljati. »Strankam zagotavljamo varnostne izdelke in storitve, ki korenito spremenijo njihove izkušnje z informacijsko varnostjo v smislu učinkovitosti, zmogljivosti, enostavnosti uporabe in združljivosti,« je zaključil Jeršin.

 varnost.anni.si

O podjetju Bitdefender

Bitdefender je romunsko tehnološko podjetje za kibernetsko varnost s sedežem v Bukarešti in podružnicami v ZDA, Evropi, Avstraliji in na Bližnjem vzhodu. Bitdefender zagotavlja napredne varnostne rešitve, na katere se lahko podjetja in posamezniki zanesejo. Z globalno varnostno infrastrukturo, ki ščiti pol milijarde uporabnikov, vizionarskimi rešitvami in obilico nagrad, je podjetje že od leta 2001 zaupanja vreden ponudnik varnostnih rešitev. Bitdefender sodeluje z vladnimi organizacijami, podjetji vseh velikosti in zasebniki v več kot 150 državah. Z več kot 1.600 zaposlenimi in skupino več kot 800 varnostnih inženirjev in raziskovalcev je Bitdefender danes eden najbolj inovativnih ponudnikov varnostne programske opreme.

  

Kontakt za dodatne informacije:

Toni Jeršin

toni.jersin@anni.si

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji