Objavljeno: 14.9.2022

Acer v Sloveniji z novimi modeli prenosnikov Swift 3

Tajwansko podjetje ACER je v Sloveniji predstavilo nove modele prenosnikov z Microsoft operacijskim sistemom, ki se lahko pohvalijo z izjemno avtonomijo baterije. Novi prenosniki Acer Swift, ki bazirajo na Intel procesorjih enajste generacije so serijsko opremljeni z močnejšo baterijo, ki zagotavlja tudi do 9,5 ur avtonomije brez priklopa na električno omrežje. Takšna vzdržljivost baterije pomeni celoten delovni dan brez potrebe po priklopu na elektriko. Super novica za tiste, ki veliko delajo na terenu in si želijo prenosni računalnik za pametno ceno, ki je hkrati kakovosten in zanesljiv.

Zanimiv nov model je ACER SWIFT 3 z diagonalo zaslona 16 palcev v prelepi sivi barvi. Omenjen prenosnik je serijsko opremljen z varčnim in hkrati hitrim procesorjem Intel Core i5 enajste generacije in ima poleg 512 GB SSD diska še 16 GB spomina. Model z licenčnimi Microsoft Windows je na voljo za akcijsko ceno 699 EUR z DDV.

Velika ponudba prenosnikov Acer je pri Mariborskem trgovcu Geri Computer d.o.o., ki upravlja spletni portal www.NOTESNIKI.si .

 LINK DO MODELA ACER SWIFT 3: https://notesniki.si/izdelek/prenosni-racunalnik-acer-swift-3-new-model-16-laptop/ 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji