Objavljeno: 4.3.2022

8 marec, dan žena v Optiprintu

Dan žena je  mednarodni praznik žensk. Prvotno je bil poimenovan Dan delovnih žena. Ta praznik se praznuje 8. marca v približno stotih državah. Na ta dan se opozarja na vprašanja kot so enakost spolov in položaja v družbi, reproduktivne pravice ter nasilje in zloraba žensk.

Dan žena je za Optiprint pomemben dan. Predvsem zaradi poudarjanja pomenskosti žensk v storitvah, kjer pretežno prevladujejo moški zaposleni. V Optiprintu imajo zaposlenih kar 30% žensk, ki niso zaposlene zgolj v administrativnih in organizacijskih oddelkih. Optiprintove zaposlene opravljajo tehnična dela, nekatere nudijo informacijska svetovanja, druge  delujejo v proizvodnih procesih. Preberite si prispevek o Optiprintovih zaposlenih tukaj à https://www.optiprint.si/blog/8-marec-dan-zena-v-optiprintu/. Ob dnevu žena Optiprint želi lep in z ljubeznijo prežet dan in vsem ženskam poklanja posebno darilo, mesec dni printanja, skeniranja in kopiranja gratis + zavoj papirja več TUKAJ.

 Za konec pa še misel Audrey Hepburn: »Ženska lepota se ne odraža na obrazu, ampak v njeni duši. Njena strast je v ljubeči skrbi. In lepota ženske raste z leti.«  

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji