Logitech Harmony 300i

Objavljeno: 1.4.2010

Pri Logitechu so serijo univerzalnih daljincev Harmony dopolnili z novim vstopnim modelom. Harmony 300i kljub ugodni ceni, stane vsega 30 evrov, ni od muh, saj je enostaven za nastavitev in lahko nadomesti do štiri druge daljince.

Raziskave podjetja Logitech so pokazale, da je bila več kot ena tretjina od 75 milijonov evropskih in ameriških gospodinjstev, ki je poskušala sprogramirati univerzalnega daljinca, razočarana nad tem procesom. Zato ima Harmony 300i popolnoma prenovljeno organizacijo nastavitev, ki temelji na prenosu točnih nastavitev s spleta. Uporabnik daljinec poveže z računalnikom, obiščete spletno stran www.myharmony.com, in vtipka, katere naprave uporabljate, spletni konfigurator pa postori vse ostalo. Daljinski upravljalniki podjetja Logitech imajo na voljo medmrežno knjižnico naprav, ki trenutno beleži več kot 225.000 napravami več kot 5.000 znamk, seznam pa je vsak dan daljši.

Daljinec Harmony 300i omogoča hiter dostop do zabave – s pritiskom na en sam gumb. Gumb Watch TV prižge televizor in kabelski ali drug sprejemnik v isti sekundi. Gumbi so smiselno razporejeni in razdeljeni po skupinah glede na namembnost. Skupino gumbov je moč sprogramirati tudi kot bližnjice do najbolj priljubljenih kanalov ali funkcij.

www.logitech.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki