Objavljeno: 8.8.2018 10:00

Logitech ima stojalo za brezžično polnjenje iPhonov

Logitech je predstavil novo stojalo za telefone imenovano Powered Wireless Charging Stand, ki je specifično namenjeno brezžičnemu polnjenju akumulatorjev Apple iPhone. Logitech je menda novi pripomoček oblikoval skupaj s samo družbo Apple in mnogi menijo, da je to izdelek, ki bi ga moral Apple predstaviti že lani, ko so prvič uvedli podporo brezžično polnjenje akumulatorjev v svojih telefonih.

Stojalo je narejeno tako, da lahko telefon postavimo vanj v vertikalnem in vodoravnem položaju, telefon pa je med polnjenjem proti uporabniku obrnjen pod takim kotom, da je pogled na zaslon optimalen. Obenem je na ta način možno hitro odkleniti telefon s sistemom Face ID, brez da bi dvigali telefon iz stojala.

Vgrajeni polnilec je združljiv z brezžičnim standardom Qi, kar pomeni, da lahko stojalo potencialno uporabljamo tudi z drugimi združljivimi telefoni, a je hitrost polnjenja in oblika povsem prilagojena Applovim izdelkom, tako da bodo za ostale najbrž boljša izbira druge alternative. Stojalo je že v prodaji za ceno 70 dolarjev.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji