Poenotena varnost

Objavljeno: 29.9.2009 | Avtor: Matej Lekše | Kategorija: Preizkusi | Revija: September 2009 | Teme: preizkus, usmerjevalnik, požarni zid

Manjša podjetja si težko privoščijo specializirane namenske izdelke za posamezne zahteve sodobnega omrežja, obenem pa se soočajo z enakimi težavami kot veliko večja podjetja. Značilne potrebe današnjega podjetja so: varna, zanesljiva in seveda dovolj hitra povezava v internet, brezžična povezava znotraj podjetja, zaščita pred virusi in seveda preprečevanje vse nezaželene pošte, ki se zelo hitro kopiči v poštnem predalu uporabnikov.

Usmerjevalniki z vgrajeno brezžično dostopno točko so že dolgo časa na trgu, prav velikih izboljšav pa niso bili deležni. Če odmislimo višje hitrosti brezžičnega prenosa, na katerega končni standard 802.11n čakamo (pre)dolgo časa, potem so bile vse druge izboljšave bolj lepotne narave. Počasi pa so tudi izdelovalci prisluhnili uporabnikom in začeli spremljati njihove težave in potrebe. Tako so začeli ponujati poleg klasične omrežne povezljivosti tudi dodatne možnosti. Izdelek podjetja DrayTek, VigorPro 5300n je prav gotovo eden izmed njih.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki