Objavljeno: 28.11.2017 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor December 2017

Naš izbor na iPhonu

Pocket Schedule. Odlična aplikacija za vodenje urnikov, namenjena predvsem šolarjem, učiteljem in staršem za vodenje šolskih urnikov, testov, domačih nalog in podobno.

MyScript Memo. Zmogljiva aplikacija za hitre beležke, prepozna tudi ročno pisavo, ki jo prevede v klasično besedilo – žal se pri tem ne spozna na slovenščino.

Informant – Agenda, Tasks, Notes. Še ena aplikacija za lažjo organizacijo dela in vsega drugega, združuje zmogljivo vodenje koledarja z opravili, zapiski, nalogami in tudi stiki.

Quartz. Zanimiva aplikacija za spremljanje novic, spominja na aplikacije za trenutno sporočanje, novice nam pošilja glede na nastavljene preference.

MOLDIV. Urejevalnik fotografij, ki vsebuje tudi zanimivo združevanje oziroma sestavljanje kolažev, seveda je dodana tudi kamera s filtri za boljše portrete in selfije.

Enlight Videoleap. Ena boljših in lažjih aplikacij za urejanje videa, vsebuje različna orodja tako za zahtevne kot za začetnike, ki želijo predvsem preprosto rabo.

Slowmographer. Aplikacija za zajem počasnih posnetkov, z dodanimi filtri in prehodnimi učinki, kjer enostavno združujemo kratke trisekundne posnetke.

Tennis TV. Aplikacija za navdušence nad tenisom, uradna aplikacija svetovnega prvenstva ATP, v njej lahko tudi v živo spremljamo prenos teniških dvobojev.

Secret App Folder. Aplikacija, ki omogoča, da brez bojazni skrijemo fotografije, videe, beležke in druge datoteke, koristno za tiste, ki telefon pogosto posojajo.

MeteoEarth. Zmogljiva aplikacija, ki nam prikazuje vreme kjerkoli po svetu. V njej lahko zemljo poljubno vrtimo, vključujemo pa različne podatke, kot sta temperatura, veter itd.

FIS App. Počasi se bliža zima in smučarska sezona, FIS App pa je uradna aplikacija svetovne smučarske zveze, v kateri lahko spremljamo vse možne discipline na snegu.

OnTheSnow Ski & Snow Report. Aplikacija OnTheSnow obsega zelo natančne podatke za več tisoč smučišč po svetu – lahko si tudi shranimo priljubljena smučišča za hitrejši dostop.

Coin Buddy. V zadnjih mesecih se vse več govori o kriptovalutah, aplikacija Coin Buddy omogoča enostavno spremljanje različnih tečajev, nastavimo si lahko tudi opozorila.

Letterboxd. Družabno omrežje za navdušene ljubitelje filmov ima tudi svojo aplikacijo. V njej si lahko zapisujemo, katere filme smo videli, in preverimo, kaj so si ogledali naši prijatelji.

Pawoo – The Word Puzzle. Prijetna, hitra igra, ki jo lahko igramo sami ali prek spleta proti prijateljem, v njej je treba čim hitreje sestavljati črke v besede.

Dune!. Nalezljiva, zelo lepa igra, v kateri se z žogo kotalimo po pokrajini, to pa moramo čim bolje izkoristiti za čim višje skoke.

Words with friends 2. Ena najbolj priljubljenih spletnih iger se vrača, v njej gre za sestavljanje besed iz črk, ki so nam na voljo, nova različica vsebuje tudi igranje v ekipah.

WonderWorlds. Zelo lepa avantura z odlično, nekoliko nenavadno grafiko, v kateri vodimo svoj lik po čarobni deželi, omogoča pa tudi izdelavo lastnih avantur.

Red Bull Free Skiing. Adrenalinska igra smučanja, v kateri imamo tako dirkanje kot izvajanje zvijač in vožnjo v globokem celcu.

Animal Crossing: Pocket Camp. Nalezljiva igra, povzeta po igri Animal Crossing, tokrat gre za postavitev našega šotorišča in vsega, kar spada zraven.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji