Objavljeno: 29.6.2021 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Julij-avgust 2021

Naš izbor na Androidu

Skippy Navidezni gumbi za preskakovanje oglasov so velika nadloga, ki jo s samodejnim pritiskom vsaj malo olajša programski pripomoček Skippy.

AutoSheets AutoSheets je najnovejši dodatek za nadmočno avtomatizacijo Tasker, ki s samodejnimi opravili opremi tudi Googlove Preglednice.

Is it time yet? Zanimiva aplikacija dogodke iz Googlovega koledarja prikaže z odštevanjem, kar je posebej priročno ob večnem lovljenju najrazličnejših rokov.

Tusk Tusk je preprost, a prilagodljiv programski pripomoček za spremljanje najrazličnejših opravil in nalog.

Watomatic Watomatic je telefonska tajnica za družabni omrežji Whatsapp in Facebook, ki stikom sporoči, zakaj nismo dosegljivi.

Planoly Planoly je programski pripomoček, ki vzdrževalcem družabnih profilov omogoča, da vnaprej pripravijo in načrtujejo objave na priljubljenih omrežjih.

HandWrite Pro Note & Draw HandWrite Pro je nova digitalna beležnica z neomejeno zalogo navideznega papirja in možnostjo izvoza zapiskov v obliki zapisa

PDF FitOn Pred odhodom na plažo se slehernik želi otresti kilograma ali več, zato je pred poletjem priporočljiva uporaba telovadnega programa FitOn.

ToonApp Program, ki običajno fotografijo pretvori v narisano sliko, je nujna oprema vseh, ki redno objavljajo svoje stvaritve na družabnih omrežjih.

Video Player All Format Video predvajalnik razvijalcev UPlayer podpira številne oblike zapisa in ima napredne zmožnosti predvajanja, ki filmski užitek še povečajo.

Video Downloader for Twitter Uporabnikom družabnega omrežja Twitter, ki video posnetke z njega prenašajo na računalnik, pri opravilu pomaga Video Downloader.

Old Movies Old Movies ljubiteljem starih filmov streže z bogatim znanjem o klasikih ter s ponudbo, ki bi jo programu zavidala marsikatera kinoteka.

Nerdy News Novice iz sveta superjunakov so namenjene tako ljubiteljem stripov kot filmov s to tematiko.

NewsWire NewsWire je svež zbiralnik novic iz več kot 500 virov, ki zagotavlja, da bomo prvi obveščeni o njih.

Binaural Beats Aplikacija za sproščanje, ki uporabnikovo delovanje možganov pretvori v pomirjujočo glasbo, je vredna vsaj enkratnega preizkusa.

Thinking Skills Razmišljanje je danes vrednejša vrlina od fizičnih sposobnosti, zato nas aplikacija Thinking Skills uvede v svet naprednih misli.

Iron March Iron March je preprosta igra za preživljanje prostega časa, kjer se z ležernim upravljanjem različnih orožij branimo pred sovragom.

Touhou LostWord Taktična RPG igra razvijalcev Good Smile Company na male zaslone pametnih telefonov prinaša pisani svet priljubljene animirane serije Touhou.

Boom Karts Večigralsko zabavno dirkanje v slogu Mario Karta in Crash Team Racinga je z naslovom Boom Karts končno na voljo tudi igralcem z Androidom.

Teams of Fortress 2 Emulator Posnemanje nadvse priljubljene računalniške igre podjetja Valve ohrani iste like, igranje, mehaniko, a namesto prve perspektive uporabi.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji