Moj osebni piarovec je lahko fotoaparat

Objavljeno: 30.6.2015 | Avtor: Žiga Četrtič | Kategorija: Dosje | Revija: Julij - avgust 2015 | Teme: foto, pametni telefon

Če je nekoč v telefon vgrajeni fotoaparat ob fotografiranju cen v trgovini nadomeščal beležko in sem in tja podprl pripovedovanja o naših prigodah s slikovnimi dokazi, ki smo jih lahko iz hlačnega žepa v trenutku pomolili skeptičnemu sogovorniku pred nos, postaja danes najučinkovitejše orodje samopromocije. Z vztrajnimi izboljšavami pa telefon vedno pogosteje nadomešča tudi namenski fotoaparat. Zato je prav, da se spet vprašamo, kaj lahko trenutno v fotografskem pogledu ponudijo zastavonoše telefonske industrije.

Telefon je vedno z nami in z njim fotoaparat. In najboljši fotoaparat je tisti, ki ga imamo s sabo, ko si to želimo. Kdor nas želi prepričati, da je v telefon vgrajeni fotoaparat dovolj dober za studijsko delo in za vnaprej premišljeno fotografiranje, nam po vsej verjetnosti želi prodati telefon. Vsekakor pa nam vedno bolj postaja jasno, da se telefoni pri zajemu fotografij vedno bolje znajdejo. Ravno fotografske zmogljivosti pa so ena najpomembnejših lastnosti, ki nas kot potrošnike ob nakupu telefona zanimajo. Na naši dlani se je zato znašlo pet najpomembnejših – Apple iPhone 6 Plus, HTC One M9, LG G4, Samsung Galaxy S6 Edge, Sony Xperia Z3 in za dobro mero še Microsoft Lumia 640 XL.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki