Objavljeno: 28.7.2016 13:00

Samsung Galaxy S7 se dobro prodaja

Skorajda smo že navajeni, da poročamo o (vsaj relativno) dobri prodaji Applovih iPhonov in vsakoletnih poročil o tem, kako se Samsungovi vrhunski modeli prodajajo slabo. Letos je, kot kaže drugače, saj se je Samsung pohvalil, da se letošnji modeli Galaxy S7 in S7 Edge prodajajo zelo dobro.

Samsung Electronic je v zadnjem četrtletju pridelal 7,22 milijarde dolarjev dobička, več kot polovico prihodkov pa podjetju prinaša mobilni oddelek, ki se ukvarja z mobilnimi telefoni. Več kot polovico prihodka modelov Galaxy S7 je prinesel večji, zaobljeni, model S7 Edge, dobro pa se menda prodaja tudi falanga cenejših modelov (modeli A, J…).

Velikost in ukrivljenost se torej dobro prodaja, zato ne čudi, da bo (tako govorice) tak tudi novi Samsung Galaxy Note 7, ki ga bo podjetje predstavilo 2. avgusta, v New Yorku. Mimogrede, verjetno ste opazili, da je številka iz 5 kar naenkrat poskočila na 7, podjetje Galaxy Note 6 namreč nikoli ni izdelalo. Sliši se logično – sedemke so pač trenutno največ v taboru Samsunga. In bodo, zelo verjetno, tudi v taboru najhujšega konkurenta, Appla (če ne bodo tam novega iPhona poimenovali kar 6SE).

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji