Objavljeno: 27.4.2013 01:00

Samsung Galaxy S4 je tu!

V Sloveniji, kot tudi drugje po svetu, se danes začenja prodaja Samsungovega telefona Galaxy S4. Pri nas ga bo moč kupiti od desete ure naprej v dveh Telekomovih centrih, Citypark v Ljubljani in Europark v Mariboru. Gre za različico LTE, ki ima procesor Snapdragon 600 s štirimi jedri, za katerega Samsungov šef J.K. Chin zagotavlja, da je enako zmogljiv kot Exynos 5 Octa z osmimi. Slednji bo poganjal telefon v državah brez mobilnega omrežja četrte generacije. Običajni uporabnik razlik med njima ne bo opazil.

Telefon, ki bo sprva na voljo le v manjših količinah, bodo prodajali po akcijski ceni 550 evrov s podaljšanjem pogodbe za 24 mesecev ali brez vezave za slaba dva evrska stotaka več. Telefon že imamo in ga bomo podrobneje predstavili v prihodnji številki Monitorja. Neučakanim bomo namenili kakšno predčasno objavo na naši Facebook strani, objavljamo pa tudi prve teste, po katerih je S4 trenutno najhitrejši telefon na planetu. Opremljenost aparata razkrivamo v priloženi novici.

Mobitel

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentarji

faganel | 29.4.2013 | 22:34

Še vedno komaj verjamem, da smo (so) Slovenci pripravljeni dati 550€ in podpisat anex za dve leti za telefon! Anex za dve leti podpišem le in ko bodo telefoni po 1€ ... kot v tujini (pa z normalno ceno paketa in ne kakšnih 60€/mesec... jaz vam bom že plačeval porab, brez skrbi)! Aja, pa tudi tiste fore 24x18€ ne "peljem" ... ja in še kakšnih 24€/mesec na paket zraven! Pa kaj smo res take ovce Slovenci?!

Matjaž Klančar | 2.5.2013 | 14:57

Se strinjam, bi pa pripomnil, da Slovenci tukaj nismo nobena izjema. Vrhunski telefoni so strašno dragi in kljub temu se odlično prodajajo... (pred kratkim so recimo objavili polno ceno za hrvaško tržišče - 800 eur)

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji