Oglasno sporočilo
Objavljeno: 17.5.2013

Poslujte agilno

Canon podjetjem omogoča povezljivost in pametnejše delo.

Priljubljenost povezanih naprav med zaposlenimi, tako pametnih telefonov kot tablic, je močno spremenila način, kako ljudje opravljajo svoje delo. V regiji EMEA naj bi bilo do leta 2015 po predvidevanjih IDC-ja 244,6 milijona mobilnih delavcev. IT-oddelki v podjetjih se zaradi tega soočajo z novimi izzivi, podjetja pa so prisiljena znova premisliti načine, kako svojim zaposlenim omogočiti učinkovito delo in ohraniti storilnost pri delu izven pisarne.

Je vaše podjetje pripravljeno na mobilno delovno silo?

Po podatkih nedavne neodvisne raziskave, ki jo je naročil Canon – Office Insights report 2013 – med 1671 zaposlenimi v 18 evropskih državah večina še vedno uporablja običajne pisarniške tehnologije, kot so računalniki PC, fiksni telefoni in tiskalniki, vendar pomen prenosnikov, tablic in pametnih telefonov narašča. Tisti, ki jih že uporabljajo, pa menijo, da so pri njihovem delu nepogrešljivi. Trendi za naslednja tri leta jasno kažejo povečanje rabe tiskalnikov in večfunkcijskih naprav zaradi pričakovane potrebe po skeniranju in visokokakovostnih marketinških gradivih. Delo na daljavo in mobilno tiskanje imata visoko dodano vrednost, toda končnim uporabnikom primanjkuje znanja, kako optimizirati svojo storilnost, ko so mobilni. Politika prinašanja lastnih naprav na delovno mesto je trenutno v veljavi zgolj v 20 odstotkih podjetij, vendar je pričakovati širjenje te prakse, če bodo podjetja ustrezno poskrbela za varnost in stroške vzdrževanja naprav.

Storilnost na poti

Leta 2011 je IDC predstavil izsledke raziskave vpliva mobilnih naprav na tisk (Device Usage – Effects of Mobility on Print), v kateri je 52 odstotkov vprašanih, ki uporabljajo pametne telefone za delo, odvrnilo, da ne morejo tiskati s svojih naprav, čeprav si to želijo, 51 odstotkov pa bi jih želelo skenirati dokumente v aplikacije v oblaku.

Canon je v tem prepoznal možnosti za izboljšanje storilnosti, zato je razširil svojo ponudbo naprav, ki podpirajo mobilnost. Canonov nabor vsestransko povezanih rešitev za skeniranje in tiskanje odslej ponuja možnost povezovanja z mobilnimi napravami in storitvami v oblaku ter tako podpira trend mobilnega dela.

Od najenostavnejših rešitev za mala podjetja do platformnih rešitev za velika podjetja – Canon ima tisto, ki bo vašemu poslovanju zagotovila agilnost.

Preverite Canonovo posebno ponudbo za mobilnost na www.canon.si/mobileworking in se pozanimajte, kako lahko izboljšate svojo učinkovitost.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji