Objavljeno: 11.6.2013 06:00

Posebna številka Monitorja že na voljo

Kot že nekaj let doslej smo tudi letos pripravili posebno poletno številko revije Monitor. Za razliko od rednih številk so poletne številke vedno nekoliko bolj usmerjene – tokrat smo pripravili nakupovalne vodiče za najrazličnejšo računalniško in elektronsko opremo.

V tej posebni številki smo se potrudili z nasveti, kako se sploh lotiti nakupa izdelkov. Pišemo o veliko različnih področjih, pri strojni opremi smo obdelali prenosnike, monitorje, tiskalnike, za pisarniško rabo tudi usmerjevalnike WiFi in omrežne diske NAS, za doma pa pametne telefone, tablice, e-bralnike in digitalne fotoaparate. In čeprav smo se ponekod tudi dotaknili posameznih modelov smo pisali o tem, kako nekaj izbrati, ne pa, kaj izbrati.

Zato so članki v tej številki zanimivi tudi za tiste, ki nekega izdelka v tem trenutku niti ne kupujejo, saj pišemo o tem, kaj je pri neki skupini izdelkov pomembneje in katere podatke lahko brez težav izpustimo. Gre za informacije, ki ne zastarajo tako hitro, kot zastara tipični preizkus neke naprave.

Poleg nakupovanja zabavne elektronike in računalniških naprav pa smo se dotaknili tudi sorodnih tem, denimo izbira mobilnega paketa pri naših mobilnih operaterjih. Dotaknili pa smo se tudi nakupovanja preko spletnih strani, tako domačih kot nekaj tujih. Tu vam pomagamo tudi z nasveti o nakupu preko strani, ki sicer ne pošiljajo v Slovenijo, hkrati pa pišemo tudi o davku in carini. Na koncu pa omenimo še nasvete o trgovinah, preko katerih kupujemo aplikacije za pametne telefone in tablice. No, če pa se zgodi, da ste kupili kaj preveč, pa si lahko preberete tudi nekaj o tem, kako izdelek prodati dalje.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji