Objavljeno: 7.5.2013 09:00

Photoshopa ni mogoče več ukrasti

Podjetje Adobe je predstavilo prenovljeno zbirko priljubljenih programskih orodij, med katerimi prednjači vseprisoten program Photoshop.

Zbirka, ki je bila v preteklosti znana pod nazivom Creative Suite, se poslej imenuje Creative Cloud. Kot že ime razkriva, bodo nova orodja še bolj povezana z Adobovim oblakom. Brez njega jih sploh ne bo mogoče uporabljati. Tako bodo na primer nove zmožnosti programa Photoshop, ki se med drugim ponaša s pametnejšim ostrenjem in izboljšanim bogatenjem fotografij šibkejše ločljivosti, na voljo zgolj naročnikom, saj zbirke Creative Cloud ne bo mogoče kupiti. Najcenejša mesečna naročnina, ob vezavi za obdobje enega leta, znaša 50 ameriških dolarjev. Posebne ugodnosti bodo deležne obstoječe stranke, še posebej kupci lanskega paketa CS6, ki bodo novosti lahko naročile z izdatnim popustom.

Poleg programskih novosti so pri podjetju Adobe pripravili par strojnih priboljškov. Prvi, Project Mighty, je pisalo, ki se z napravo poveže prek Bluetootha, je občutljivo na več stopenj pritiska, ima zamenljivo baterijo, različne nastavitve pa si shrani v oblak Creative Cloud, medtem ko bo drugi, Project Napoleon, priročno digitalno ravnilo, nepogrešljiv pripomoček za risanje tehnično dovršenih risb.

jnnFdSQhlwk

Jexqp-MK0pI

Adobe

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji