Objavljeno: 20.9.2013 12:00

Novi QuickOffice za tablice in telefone

Le nekaj po tistem, ko se je Microsoft končno odločil (nekaj let prepozno), da bo svoj paket Office prepisal tudi za pametne telefone in tablice (preizkus si boste lahko prebrali v novem Monitorju, ki izide v torek), je svojo skodelico pristavil tudi Google.

Paket QuickOffice, ki so ga odkupili lani, so končno zares integrirali v svoj sistem in ga ponudili zastonj, za Android in za iOS. Še več, uporabniki, ki bodo QuickOffice povezali s shrambo Google Drive, bodo po trditvah na uradnem Google Blogu za dve leti pridobili dodatnih 10 GB prostora. Potrdimo lahko, da se dodatnih 10 GB ne pojavi takoj, če se bo bodo gigabajti pojavili »v dveh tednih«, kot zatrjujejo na blogu, pa bomo vsekakor preverili. Ponudba velja do 26. septembra, se pravi samo še 6 dni.

QuickOffice je bil sicer že do sedaj odličen urejevalnik Wordovih in Excelovih datotek, vsekakor boljši od novega Microsoft Office, kot pišemo v zgoraj napovedanem članku. Po novem je dodana tudi možnost ogleda grafikonov v preglednicah in predstavitvah.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji