Objavljeno: 30.11.2002

Novi Panda Antivirus Platinum 7.0 s požarnim zidom

Španski proizvajalec protivirusnih rešitev Panda Software je razvil novi protivirusni program Panda Antivirus Platinum 7.0, ki zagotavlja celovito zaščito pred virusi, vdori in drugimi nevarnostmi z interneta. V novi različici sta vgrajena pregledovalni modul, ki uporablja napredne tehnike za zaščito pred zlonamernimi kodami in osebni požarni zid.

Paket Panda Antivirus Platinum 7.0 je namenjen predvsem zahtevnejšim domačim uporabnikom in manjšim podjetjem. Novo različico odlikujejo nekatere nove tehnologije odkrivanja in odstranjevanja virusov, nova različica pa je ob tem hitrejša in učinkovitejša, saj z nadzorom obremenitev centralne procesorske enote preprečuje preobremenitve, ki bi se lahko vplivale na druge sistemske procese.

Druge nove tehnologije, ki jih vključuje Panda Antivirus Platinum 7.0, so še možnost pregleda in čiščenja prihajajočega in odhajajočega prometa, čarovniki za protivirusni program in požarni zid, popolna integracija z programi Windows Explorer, Outlook in Lotus Notes, pregled omrežnih datotek in imenikov ter prenosa podatkov z ročnih računalnikov.

Poleg tega novi izdelek vključuje >>virusno bolnišnico<< (Virus Hospital) - varno območje, kjer se zadržijo sumljive datoteke, preden se jih analizira s prihodnjo posodobitvijo definicij virusov. Novi Panda Antivirus Platnium 7.0 je že mogoče dobiti v elektronski različici na spletnih straneh podjetja

http://www.pandasoftware.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji