Objavljeno: 25.9.2014 09:00

Applove težave: upogljivi telefon

Ob težavah z popravkom iOS 8.01 se Apple ubada tudi z drugimi površnostmi pri svojih izdelkih. Na spletu odmeva napaka v kakovosti izdelave novih telefonov, opazna zlasti pri večjemu iPhonu 6 Plus. Nekateri izmed prvih uporabnikov namreč poročajo, da so med nošnjo telefona v žepu nehote zvili ogrodje ohišja in s tem deformirali telefon. Lewis Hilsenteger iz portala Unbox Therapy je to uspešno repliciral in dokazal, da ima iPhone 6 Plus res težave s trdnostjo ohišja.

Kasnejši test je pokazal, da manjši iPhone 6 nima tolikšnih težav, je pa primerjava z nekaterimi drugimi novejšimi telefoni pokazala, da tudi drugod upogibanje telefona lahko privede do zvijanja ohišja. Moto X in Nokia Lumia 1020 sta jo na testu odnesla malo bolje, medtem ko je pri aluminijastem HTC One M8 ob pritisku zaslon odstopil.

Če povzamemo - veliki in tanki telefoni se:

a.) zvijejo

b.) polomijo

Kar smo najverjetneje že vedeli, ali ne?

znK652H6yQM

IROcoJeVfSI

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentarji

nejc.kotnik99 | 25.9.2014 | 17:04

Ja če kdo hoče zvijat telefon naj si kupi LG G Flex. Drugače sem pa nekje slišal, da če imate prazno baterijo lahko novi iPhone postavite v mikrovalovko in jo prižgete za 5 min. (Za nastalo škodo ne odgovarjam)

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji