Objavljeno: 15.11.2016 14:30

Nov Applov izdelek – knjiga o samem sebi

Če smo do sedaj menili, da je Apple največjo prodajno maržo uspel iztržiti s svojimi telefoni iPhone, bo računica z jutrišnjim dnem popolnoma drugačna. Apple bo namreč od jutri naprej prodajal knjigo s fotografijami svojih izdelkov, ki so jih ustvarili v zadnjih dvajsetih letih. Knjiga ima naslov Designed by Apple in California, kar se sliši hkrati skromno in narcisoidno, vsebuje pa profesionalno narejene fotografije vseh ključnih Applovih izdelkov, vključujoč npr. Power Maca G4 Cube, da o iNapravah niti ne govorimo. Vseh fotografij je 450.

Kot smo vajeni že iz tehnološkega sveta, bo tudi knjiga na voljo v več različicah – manjša (večja od formata A4 – 26 × 32 cm) bo na voljo za 199 dolarjev, večja (večja od formata A3 – 33 × 41 cm) pa za 299 dolarjev. Oprema knjige bo seveda luksuzna (trde platnice, papir visoke gramature), pa vendar si upamo trditi, da strošek tiska ne bo višji od 10% cene knjige.

Če torej potrebujete idejo za novoletno darilo nekomu, ki iPhona že ima – vrzite pogled na Designed by Apple in California. Naprodaj bo na apple.com (predvidevamo, da za Slovenijo ne) in v izbranih Apple Storih (ne, pri nas ga nimamo).

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji