Objavljeno: 11.1.2016 01:00

TP-Link vstopa na področje telefonov

Kljub temu, da je konkurenca na področju pametnih telefonov izjemno velika, se nekateri proizvajalci še vedno odločajo za vstop na zanje nov trg. Eden takih je priznani proizvajalec omrežne opreme TP-Link, ki bo poizkusil prodreti s družino telefonov Neffos.

Gre za tri modele, kjer TP-Link cilja predvsem na cenovno nižji, a številčno največji segment trga. Najmanjši model Neffos C5L bo imel 4,5-palčni zaslon nizke ločljivosti, procesor Snapdragon 210, 1 GB RAM in 8 GB Flash RAM.

Srednji razred predstavlja model Neffos C5, ki ima 5-palčni zaslon ločljivosti 1280 x 720 pik, štrijedrni procesor Mediatek MT6735, 2 GB RAM in 16 GB Flash RAM. Na vrhu ponudbe pa bo na začetku model Neffos C5 Max s 5,5-palčnim zaslonom polne ločljivosti HD, osemjedrnim procesorjem Mediatek MT6753, 2 GB RAM in 16 GB Flash RAM.

Manjša telefona bosta imela fotoaparate s 8 milijoni pik, C5 Max pa takega s 13 milijoni pik. Seveda bodo vsi imeli vgrajen Android 5.1.1. V prodaji bodo na koncu prvega četrtletja, TP-Link pa napoveduje zelo agresivne cene.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji