Objavljeno: 10.4.2015 10:00

Applova ura že na voljo za prednaročila

Z današnjim dnem je pri Applu mogoče prednaročiti uro Watch, pošiljke pa bodo do kupcev začele odhajati 24. aprila. Tudi pri Monitorju imamo eno tako železo v ognju, če je verjeti računu, pa bo pri nas nekje sredi maja. Takrat lahko tudi pričakujete članek na to temo.

Sicer pa poskuša Apple z Watchem spremeniti politiko dolgih vrst v svojih trgovinah, saj imajo zaposleni nalogo prepričati stranke, naj si uro v trgovini le ogledajo, kupijo pa dejansko prek spleta. Pričakujejo namreč, da bo zanimanje za uro preseglo količine, ki so na voljo, zato želijo na tak način preprečiti nezadovoljstvo kupcev, ki bi v trgovini ostali brez želenega izdelka.

Ker gre pri Watch delno tudi za luksuzni izdelek (nekateri modeli stanejo 10.000 dolarjev in več), je odpraviti vrste smiselno tudi zaradi petičnih strank, ki se za preizkus ure zagotovo ne bodo želele 12 ur drenjati med smrtniki. Zato so, pozor, Appleove trgovine uvedle naročanje (!) na časovne termine, ko lahko stranka pride preizkusiti in pomeriti uro Watch. Kot kaže zaslonski posnetek, ki smo ga pridobili med prijatelji na Facebooku, je za ogled ure po Applovi oceni dovolj že 15 minut ;)

 

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentarji

cupax | 15.4.2015 | 09:50

15 minut zato, ker le toliko časa traja navdušenje nad to odvečno igračko.

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji