Objavljeno: 26.9.2014 01:00

iOS 8.02 in Applova reakcija na upognjene telefone

Le dan za tem, ko so pri Applu objavili prvi komplet popravkov za operacijski sistem iOS 8.0, s katerim so žal vnesli nove, še resnejše hrošče, so sestavili nov komplet z oznako 8.02. Ta kot kaže končno popravlja napake iz iOS 8.0 in težave v iOS 8.01.

Iz Apple je ob tem pricurljala informacija, da je bila za kakovost popravka iOS 8.01 odgovorna ista vodstvena oseba, kot v primeru prvotne objave Applovega mobilnega zemljevida Maps, ki ga štejejo za doslej enega največjih polomij pri Applu. Kakšna usoda bo doletela managerja po tem debaklu, še ni znano.

Apple je obenem reagiral tudi na poročila o slabi konstrukciji telefona iPhone 6 Plus, ki se deformira pri pretiranem pritisku oziroma upogibanju. Apple trdi, da so doslej naleteli le na 9 prijav na to temo in da je to izjema, ne pa pravilo. V dokaz so navedli, da so pri novih telefonih izvedli kar 15.000 različnih testov. Da bi javnost prepričali o kakovosti izdelave, so celo povabili novinarje k ogledu laboratorija, v katerem opravljajo teste.

mMJ4yZf8MoA

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji