Objavljeno: 29.11.2016 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor December 2016

Naš izbor na iPhonu

Google Duo. Google je pred kratkim predstavil novo, zelo enostavno aplikacijo za video klice, imenovano Google Duo.

LinkedIn Learning. Družbeno omrežje LinkedIn že nekaj časa ponuja tudi možnost učenja, to so zdaj prenesli tudi v aplikacijo za iOS.

Auxy Music Studio. Aplikacija, ki ponuja studio za izdelavo glasbe v čim enostavnejši obliki. Za doplačilo si lahko omislimo še malo morje paketov z dodatnimi zvoki oziroma instrumenti.

Habitify je namenjen popisovanju in doseganju najrazličnejših ciljev, od telovadbe in športa do varčevanja, dela in še česa drugega.

Noise. Še ena aplikacija za izdelavo glasbe, spet ponuja enostaven vmesnik, prijazen za dotik, omogoča tudi nalaganje posnetkov v omrežje Noise.fm.

PDF Viewer – Read, Review and Annotate. Zmogljiva aplikacija za delo z datotekami PDF, poleg branja in iskanja lahko v njej na PDFje vpisujemo tudi komentarje, pripise in skice.

Charting App – Chartistic. Aplikacija, ki nam omogoča, da si na telefonu hitro in enostavno izdelamo lepe, privlačne grafe in jih tudi izvozimo za uporabo v drugih programih.

Ginventory – Gin & Tonic Guide. Aplikacija Ginventory je po besedah programerjev najbolj priljubljen vodnik za gin in tonik na svetu. Verjamemo jim na besedo.

Meal Plan – Healthy Cooking. Enostavna aplikacija, s katero si lahko vnaprej izdelamo načrt obrokov, na podlagi tega pa sestavimo tudi nakupovalni seznam.

Fjuul. Aplikacija nenavadnega imena obljublja enostavno pot do bolj zdravega načina življenja – popisuje in spodbuja vsakodnevno telesno dejavnost.

Stong – Simple Workout Tracker. Še ena aplikacija za spodbujanje zdravega načina življenja, namenjena popisovanju in vodenju vadbe, predvsem pri delu z utežmi.

Bear – beautiful writing. Aplikacija Bear ponuja zmogljivo, a enostavno možnost pisanja in zapisovanja – zapiske lahko med seboj tudi povezujemo.

Headspace. Od telesnega do duševnega zdravja – Headspace ponuja odličen voden program v svet meditacije.

Steam Mobile. Aplikacijo omrežja Steam omenjamo, ker omogoča delovanje kot korak pri dvostopenjski prijavi, s katero si dodatno zaščitimo račun pred zlorabami.

Galaga Wars. Večina se nas še spominja igre Galaga, aplikacija za telefone in tablice pa to znano igro združi z odlično grafiko.

Maximum Car. Arkadna igra dirkanja, polna eksplozij, zaletavanja in kar najbolj agresivne vožnje do prvega mesta.

The Trail – A Frontier Journey. Igra legendarnega ustvarjalca Petra Molyneuxa s prelepo grafično in zvočno podobo, pri kateri je v ospredju odkrivanje poti.

Gear.Club. Igra dirkanja, ki želi na iPhone prenesti nekoliko bolj vestno, simulacijsko izkušnjo vožnje, zato vključuje tudi poškodbe.

PinOut!. Lepa igra z barvito podobo in zanimivo glasbeno spremljavo, kjer igramo na med seboj povezanih Pinball avtomatih.

Nekosan. Miši so bojda ukradle vse zvezde, naš heroj, maček Nekosan, se mora zato podati v podzemlje in jih nabrati nazaj.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji