Teme - galaxy

 • Samsung z dodatki za slepe in slabovidne

  Samsungovi vrhunski telefoni imajo nešteto najrazličnejših dodatkov, s katerimi oplemenitimo pametnjakoviče z namenskimi zmožnostmi, ki nam njihovo posedovanje še dodatno osmislijo. Kljub večji pozornosti, ki jo Korejci običajno namenjajo višjemu cenovnemu razredu, so pri Samsungu tokrat splavili tri zanimive dodatke za cenejši pametni telefon Galaxy Core Advance.

  Objavljeno: 15.3.2014 05:00več
 • Samsungov glasbeni servis

  Največji proizvajalec pametnih telefonov na svetu, korejski Samsung, je splavil lasten glasbeni servis z imenom Milk Music. Sprva bo na voljo zgolj na napravah Galaxy ter znotraj meja Združenih držav Amerike. Uporabnikom, ki ustrezajo zastavljenim kriterijem, je na voljo 200 različnih radijskih postaj ter več kot 13 milijonov pesmi. Servis je na voljo brezplačno in bo spočetka deloval brez oglasov.

  Objavljeno: 10.3.2014 06:00več
 • Samsung Galaxy Tab 4

  Ko imaš veliko število izdelkov in aktivnosti povezanih z njimi, se kaj lahko zgodi, da ti določene informacije uidejo prej, kot je bilo načrtovano. Samsungu je tako v novi reklami za pametne zapestnice Gear Fit ušel podatek, da bo zapestnica združljiva tudi z novimi tablicami Galaxy Tab 4, ki jih korejski velikan sicer še ni najavil.

  Objavljeno: 8.3.2014 01:00več
 • Predstavljen Samsung Galaxy S5

  Najprej, (ne)presenečenje – novi Samsung Galaxy S5 ima vgrajen bralnik prstnega odtisa. Tako kot iPhone 5s. Da ga bo imel, je bilo jasno že takoj ob predstavitvi novega iPhona, lani. Ni pa enak kot pri iPhonu, kjer se ga za odklepanje telefona le dotaknemo - pri S5 bomo morali po njem potegniti, tako kot na prenosnih računalnikih.

  Objavljeno: 25.2.2014 09:00več
 • Samsung Galaxy S5 prihaja 24. februarja

  Samsung je razposlal vabilo na medijski dogodek, ki bo sovpadel s prvim dnem konference MWC 2014 v Barceloni. Na njem bo vsej verjetnosti uradno predstavil svoj nov vrhunski telefon Galaxy S5. O tehničnih podrobnostih seveda za zdaj ni še nobene potrditve, vendar lahko skoraj zagotovo pričakujemo korak naprej pri zaslonu, mobilnem procesorju in pri vgrajenem fotoaparatu, kot smo že pisali v preteklih mesecih.

  Objavljeno: 5.2.2014 01:00več
 • Samsungova nova oblačila

  Samsung se pripravlja na temeljito prenovo preobleke operacijskega sistema Android. (Mnogokrat osovraženi) TouchWiz bo predvidoma zaživel spomladi, med ljudi bo prišel s telefonom Galaxy S5. Videti bo precej drugače. Če gre zaupat pobeglim posnetkom zaslona, bo precej posnemal izgled Microsoftovega Windows telefona ter funkcionalnost Googlove storitve Now. Sprememba bo dobrodošla, pisane kartice so informativne in učinkovite. Med njimi najdemo poročilo telesne aktivnosti, nepogrešljivo vreme, lokacijo, sporočila, športne novice in še kaj. V navezi z osebnim pomočnikom S Voice se iz nekdaj osovražene preobleke morda izcimi presenetljivo dober pripomoček.

  Objavljeno: 21.1.2014 07:00več
 • Samsung Galaxy Tab Pro in Galaxy Note v treh velikostih

  Samsung je na sejmu CES predstavil kar tri nove tablice Galaxy Tab Pro, ki bodo na voljo z diagonalami zaslonov 12,2, 10,1 in 8,4 palcev. Zanimivo, da je v vseh treh primerih ločljivost zaslona enak – 2.560 x 1.600 pik, kar je zelo lep dosežek ravno pri najmanjšem modelu. Oblika tablic je domala enaka kot pri dosedanjih modelih Galaxy Tab. Korejski proizvajalec je obenem predstavil tudi ekvivalentne tablice Galaxy Note Pro, tudi v 12,2-palčni izvedbi, kjer je zraven priloženo še pero S Pen.

  Objavljeno: 7.1.2014 01:00več
 • Samsung prenavlja fotoaparate

  Samsung je le nekaj dni pred otvoritvijo sejma CES predstavil nove modele digitalnih fotoaparatov. Za širše množico uporabnikov bo najbrž najbolj mikavna druga generacija hibrida med fotoaparatom in Androidno družino Galaxy, ki nosi ime Galaxy Camera 2, za zahtevne amaterje pa nudijo prenovljeni brezzrcalni fotoaparat NX30.

  Objavljeno: 2.1.2014 18:00več
 • Samsung pripravlja PadFone

  Asus z napravo PadFone, ki na svojevrsten način združi lastnosti pametnega telefona in tablice, ni imel pretiranega uspeha, a kljub temu ni videti, da bi Tajvanci s poskušanjem prenehali. Kot vse kaže, se jim bo kmalu pridružil še Samsung. S primerjalnim preizkusom AnTuTu je bila nedavno testirana tudi naprava SM-G900F, ki ima po rezultatih testa sodeč dve ločljivosti, 1080p ter 2K. Poznavalci predvidevajo, da gre za PadFonu podobno napravo, kjer bo telefon z nižjo ločljivostjo s pomočjo priloženega ohišja / ekrana, kamor se pametnjakovič vstavi, moč preoblikovati v tablico z veličastnejšim zaslonom. Glede na nedavno podeljene patente in imena, ki krožijo po spletu, obstaja velika verjetnost, da se bo korejsko čudo imenovalo Galaxy Hit.

  Objavljeno: 29.12.2013 12:00več
 • Galaxy S5 ne bo ukrivljen

  Pri Samsungu in LGju poročajo o proizvodnih težavah pri izdelavi ukrivljenih zaslonov, zato po mnenju analitikov ni verjetno, da bi novost ugledali na kateremkoli od najbolj priljubljenih telefonov, ki bodo svoje naslednike dobili prihodnje leto. Zadnje modne muhe, ki se ni pretirano prijela med kupci, tako ne bosta posvojila niti iPhone 6 niti Galaxy S5.

  Objavljeno: 26.12.2013 05:00več
ph