Objavljeno: 13.2.2024

Ljubezen na Xiaomijev način: Praznujte Valentinovo z Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 Pro in Redmi Buds 5

 Ljubljana, 12. 2. 2024 – Xiaomi je danes v znanem slovenskem cvetličarskem studiu Sanjski Šopek v Ljubljani praznoval Valentinovo na poseben način – s t. i. 'Flower Therapy', delavnico izdelave šopkov, ki jih navdihuje ljubezen do najdražjih in inovacij.

Cvetlična delavnica, čudovita mešanica izjemnega cvetja izpod rok mentorice Metke Sporiš iz Sanjskega šopka in tehnologije, je pokazala Xiaomijevo predanost redefiniranju vsakodnevnih izkušenj. Vsak šopek je personaliziran, saj poleg cvetličnega okrasja vključuje tudi enega od Xiaomijevih nedavno predstavljenih AIoT izdelkov iz serije Redmi Note 13 – Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 in Redmi Buds 5 Pro. Na ta način Xiaomi prinaša kanček inovativnosti v tradicionalne izraze ljubezni, Valentinove šopke.

Vsestranska ura Redmi Watch 4 z več za videti in veliko za ljubiti

Xiaomi je pametno uro Redmi Watch 4 opremil z velikim 1,97-palčnim zaslonom AMOLED kvadratne zasnove za odličnost čitljivost med vadbo in izredno uporabniško izkušnjo. Poleg zaslona, ki je gotovo najbolj opazna nadgradnja, jo odlikuje še trpežno ohišje iz aluminijeve zlitine in vrtljivo krona iz nerjavečega jekla za priročnejše upravljanje. Za še večje udobje ima tudi povsem novi mehanizem za hitro odpenjanje in menjavo paščkov.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji