Objavljeno: 10.6.2021

Cisco varnostni ekositem

V današnjem času je še posebej pomembno, da imajo zaposleni, ki delajo od doma, še večjo kibernetsko varnost. Zaposleni potrebujejo varnost pred napadi in vdori, ne glede na to kje in na kateri napravi delajo. Za varnost je potrebno poskrbeti pred, med in po vdoru.

Cisco je zaradi svojega izjemno širokega in celovitega nabora tehnologij, tudi varnostne rešitve razvil na celovit način. Rezultat je koncept varovanja na več nivojih in preko celotne komunikacijske poti. Sodelovanje s Ciscom zato uporabniku zagotavlja pokrivanje vseh področij informacijske varnosti. 

Cisco varnostni ekosistem bo Filip Pávek, Cisco Security inženir Alef Nula, Češka,  predstavil* na enournem webinarju, prikazal praktične primere in vas popeljal do rešitev, ki so enostavno dosegljive. Seznanili vas bomo z najnaprednejšimi varnostnimi rešitvami, ki jih je podjetje Cisco v teh kritičnih časih razvijalo v namene zaščite vas, zaposlenih, predvsem pa vašega podjetja, ki z različnimi dostopi lahko postane ranljivo in dovzetno za kibernetske napade.

Vabimo vas, da se nam pridružite 17. junija 2021 ob 10. uri. Izkoristite brezplačno prijavo!

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

Monitor na Facebooku

Monitor TV na YouTube

WgtTlaQnT-o

  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji