Objavljeno: 11.7.2019 10:00

To je (verjetno) novi Samsung Galaxy Note 10

Skoraj mesec dni pred predvideno uradno predstavitvijo novega Samsungovega največjega telefona Galaxy Note 10 so v splet pricurljale menda dokončne fotografije izdelka, ki so jih sicer pripravljali za medije.

Sodeč po slikah ima Note zdaj še bolj oglat videz, kot dosedanja generacija, zaslon pa sega do samih robov. Zarezo je nadomestila luknja v zaslonu za fotografsko tipalo, po vzoru izdelkov Galaxy S 10, a je ta v novem izdelku na sredini zgornje stranice, ne pa v kotu.

Na zadnji strani je glavna sprememba pristnost treh fotografskih tipal (oziroma štirih, če štejemo še tipalo za globino), ta pa so skupaj z bliskavico drugje, kot doslej. Tako kot doslej se bo Galaxy Note 10 od drugih Samsungovih telefonov razlikoval tudi po priloženem pisalu S Pen, ki je vsaj po videzi identično dosedanjemu.

Novosti bodo pravzaprav dve. Standardni Galaxy Note 10 bo imel 6,28-palčno diagonalo zaslona, če pa se komu to ne zdi dovolj, bo Samsung ponujal tudi različico Galaxy Note10+ s kar 6,75-palčnim zaslonom. Pri slednjem je prisotno tudi nekaj več tipal za fotografijo.

Razkritje slik malo pove o notranjosti telefona, vendar so pretekla curljanja dala že precej jasno sliko: računamo lahko na procesor Snapdragon 855 (oziroma Samsungovo različico Exynos), 8 GB RAM ali več, medtem ko bo vgrajen pomnilnik Flash velikosti 256 GB, 512 GB ali 1 TB.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji