Oglasno sporočilo
Objavljeno: 29.8.2023

Novi Monitor!

Berete ga lahko v spletu, z aplikacijami za iPhone in Android, v listalniku PDF ali pa, še vedno, tudi na papirju. Seveda se lahko na Monitor tudi naročite!

Kot vsako poletje, ko imamo pri Monitorju malce več časa, smo se tudi tokrat poglobili v – »gledanje televizije«. Preizkusili smo 13 modelov televizorjev petih blagovnih znamk - Philips, Samsung, Sony, LG in Hisense. Cene 55- in 65-palčnih modelov znašajo od 500 do 4000 evrov, preizkušene tehnologije pa so obsegale navadne modele LCD, malce bolj napredne Mini LED, vrhunske OLED in še bolj vrhunske – QD-OLED. Vabljeni k branju!

Berite še:

- Preverili smo, kaj se je med katastrofalnimi poplavami, ki so prizadele Slovenijo, zgodilo s komunikacijsko infrastrukturo, oz. kako in koliko smo jo uporabniki zlorabili za – oprezanje za vremenom.

- Resno smo se poglobili v programe za izdelavo zapiskov, saj – »pametni pišejo«, smo rekli nekoč. Preberite prednosti in slabosti Evernotea, OneNotea, Notiona, Google Keepa in drugih velikanov zapiskov. Za PC, Mac in telefone.

- Za novopečene prestopnike iz Windows v svet Mac smo izbrali nekaj ključnih in najboljših programov, ki delujejo le v okolju Mac.

- Razdelali smo, kako točno delujejo šifrirni algoritmi, ki nas varujejo pred novodobnimi vandali.

- Pregledali in preizkusili smo ključne razširitve, ki temeljijo na novih rešitvah s področja umetne inteligence (ChatGPT).

- In nenazadnje, spomnili smo se legende – piratskih pionirjev The Pirate Bay.

- Med krajšimi preizkusi pa priporočamo popis našega obiska v ljubljanski Ikei, kjer po skladišču letajo pravi pravcati droni, test novih sesalnikov Roborock in seveda – test najnovejšega Samsungovega prepogljivega telefona Fold5, ki smo ga primerjali s Huaweievim konkurentom Mate X3.

***

Poslovna priloga Monitor Pro se tokrat posveča poslovni programski opremi, računalništvu v oblaku in informacijski tehnologiji v izobraževanju.

Berite Monitor!

- V spletu,

- z aplikacijami za iPhone in Android,

- v listalniku PDF,

- na papirju.

- Ali pa se naročite!

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

Monitor na Facebooku

  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji