Oglasno sporočilo

Novi Monitor!

Objavljeno: 30.10.2018

Spet je tisti čas v letu, ko Apple predstavlja nove telefone iPhone. Preizkusili smo modela XS in XS Max in hkrati v celoto zajeli množico trenutno najboljših (in najdražjih) telefonov z operacijskim sistemom Android. Huawei, HTC, Samsung, Sony, LG, Nokia - kateri ima najboljšega konja v hlevu, če se odločimo, da imamo neomejeno globoko denarnico? 

  

S tem pa s telefoni nismo končali - preberete si lahko tudi test prvega Samsungovega telefona Galaxy A7 s tremi kamerami/objektivi, ki napoveduje resno vojno Huaweievim modelom, ki so na tem področju zadnje čase zelo uspešni.

Po dveh prenosnikih Lenovo (preobrazni Yoga in igričarski Legion) si lahko ogledate mini test igralnih mišk. Kajti da, če ste mislili, da so vse miške enake in da le premikajo kazalec na zaslonu, se motite. Igričarske zmorejo veliko več, da niti ne omenjamo, da tudi izgledajo veliko bolje.  

Ste vedeli, da so vrhunski televizorji OLED ponovno občutljivi na težave, ki so jih imeli izumrli plazemski modeli? O tem, da je moral zaradi "vžganega" zaslona že dvakrat na servisu menjati zaslon, nas je obvestil kar nas bralec.

Poučite se lahko še novem načinu varne Wifi prijave WPA3, o 3D tiskanju kovin, o tem, kaj vse zmorejo najnovejše nVidine grafične kartice RTX 2080 (sledenje žarkom!), za malce lahkotnejšega branja pa bo poskrbel članek o globalnih vohunih, ki za svoje delo uporabljajo svetovni splet.

Med nasveti smo se tudi tokrat posvetili Oknom, Applu in Raspberry Pi, dodali pa smo še podrobni poglavji o tem, kako se zavarovati pred pretirano poplavo oglasov na telefonih in o tem, kaj priporočamo med programi za obdelavo fotografij.

  

V prilogi Monitor Pro, namenjeni poslovnemu IT, tokrat o digitalni preobrazbi, posvetili pa smo se tudi nekaj robnim tehnologijam, ki bodo morda kdaj tudi del običajnega sveta. Opozarjamo še na novo rubriko Gostujoče pero, ki jo ustvarjajo strokovnjaki na svojem področju.

  

Naslednja številka revije izide, v torek, 27. novembra.

  

Digitalni Monitor

Monitor lahko berete tudi v spletni različici HTML, vse dosedanje številke revije so brezplačno na voljo v našem spletnem arhivu, na DVDju pa je voljo tudi celotna paleta številk v formatu PDF.

Monitor lahko berete tudi na telefonih in tablicah Apple in Android, pa tudi v spletni trgovini:

Android: www.monitor.si/monitor_play

iPhone: www.monitor.si/monitor_iphone

Splet: revija.monitor.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

ph

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki