Objavljeno: 8.12.2022 08:20

Mesto San Francisco nad Muska pošilja inšpekcijo – zaradi postelj v pisarnah Twitterja

Ko je Elon Musk za 44 milijard dolarjev pod prisilo sodišča vendarle prevzel podjetje Twitter (in se za ta posel zadolžil za okoli 13 milijard dolarjev), je napovedal drastične ukrepe – odpustitev več kot polovice zaposlenih in popolno predanost preostalih. Mesto San Francisco se s pretirano predanostjo ne strinja, saj bo preverilo, ali so poslovni prostori res primerni za vgradnjo – postelj.

V začetku novembra je postala viralna fotografija Evana Jonesa, zaposlenega v Twitterju, ki je svojo nadrejeno v pisarni našel v spalni vreči. Fotografirana, Ester Crawford, se je po objavi še pohvalila, da je to potrebno za doseganje ciljev v podjetju. Elon Musk je njej in drugim zaposlenim očitno hotel »pomagati« in v pisarne naročil – postelje.

Gradbeni inšpektorji mesta San Francisco se s »pomočjo« očitno ne strinjajo, saj menijo, da morajo biti pisarniški prostori »uporabljani za svoj namen«. Musk se je na Twitterju (kje pa drugje) že odzval z besedami, da je podjetje le »poskušalo pomagati utrujenim zaposlenim« in da naj se mesto raje ukvarja z nezakonitimi drogami.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji