Monitor TV

 • Januar 2010

  -Slika v stereo tehniki -Preizkus monitorjev -Malo denarja, visoka ločljivost

  Objavljeno: 1.1.2010 00:01
 • December 2009

  -Elektronska knjiga -Cenejši fotoaparati -Tablice -Analogne knjige

  Objavljeno: 1.12.2009 00:01
 • November 2009

  -Picasa prepoznava obraze -DSLR vs. kompaktni -Sound Forge 10

  Objavljeno: 1.11.2009 00:01
 • Oktober 2009

  -Mali prenosniki -Poceni prenosniki -Fotoaparati za HD video -Predvajalnik v avtomobilu

  Objavljeno: 1.10.2009 00:01
 • Julij-avgust 2009

  -Pametni poizvedovalnik -Cenena digitalizacija -Enostaven zajem za VHS

  Objavljeno: 1.7.2009 00:01
 • Junij - posebna - 2009

  -Diski za različne vsebine -Skiciranje vmesnikov

  Objavljeno: 2.6.2009
 • Junij 2009

  -Miza na dotik -Robot, ki vidi -Do namizja v 20 sekundah -Vremenska napoved

  Objavljeno: 1.6.2009 00:01
 • Maj 2009

  -Fotofoni -Moj avditorij -Vedno mobilni -Omrežene vsebine

  Objavljeno: 1.5.2009 00:01
 • April 2009

  -Mini pisarniški PC -Majhna projektorja LED -Bluetooth zapestnici -Preizkus diskov SSD

  Objavljeno: 1.4.2009 00:01
 • Marec 2009

  -Večnamenski laserski tiskalniki -Kozmični prenosnik -3D zaslon

  Objavljeno: 1.3.2009 00:01
 • Februar 2009

  - video na fotoaparatih - Google "Android" G1 - grafične kartice

  Objavljeno: 1.2.2009 00:01
 • Januar 2009

  -Prepoznavanje govora -Linux, ki dela -Zmogljivi zasloni LCD -Tiskalno vedro -Samsungov fotoaparat

  Objavljeno: 1.1.2009 00:01
 • December 2008

  -Zabavna fotoaparata -Poceni videokamera -Podhkranjeni malček -Ribji GPS -Windows 7

  Objavljeno: 1.12.2008 00:01
 • November 2008

  -Canon EOS 1000D -Uporabniški vmesniki mobilnih telefonov -Elektronsko črnilo -Brezžični usmerjevalniki

  Objavljeno: 1.11.2008 00:01
 • Oktober 2008

  -Ultraprenosni računalniki -Prenovljeni Blackberry -Garmin Nuvi 5000 -Prenosni zvočniki

  Objavljeno: 1.10.2008 00:01
 • September 2008

  - Hitri posnetki s Casio F1 - Nikon D700 - Projekcija, občutljiva na dotik - Tanek objektiv - "palačinka" - Ultra tanek projektor Casio - Nikon Capture NX

  Objavljeno: 1.9.2008
 • Julij-avgust 2008

  Panasonicov Lumix DMC-TZ5 zna snemati filme v ločljivosti 1280 x 720 pik, snema pa tudi zvok in omogoča povečavo. Filmom se sicer pozna rahlo skakljanje, sicer pa se obnese dobro, tudi v slabih svetlobnih razmerah. Nekaj več težav ima fotoaparat pri zumiranju, vendar je za prvi Panasonicov poskus kompaktnega fotoaparata s snemanjem filmov v ločljivosti HD kar pohvalno. Nogometno evropsko prvenstvo se končuje, bliža se olimpiada in znova smo priča številnim obsežnim kampanjam za prodajo televizorjev in projektorjev, ki naj bi nam povečali užitke ob ogledu razburljivih športnih trenutkov. Zato smo se na Monitorju lotili preizkusa velikih televizorjev in projektorjev, ki jim je skupna polna visoka ločljivost 1920 x 1080. Če je tudi vas premagala želja po novem televizorju in projektorju, si pred nakupom obvezno oglejte Monitorjev test. Navigacijskih naprav je vse več in ena izmed njih je tudi HP iPAQ Travel Companion. Ponuja tudi precej z navigacijo nepovezanih funkcij, kot so npr. predvajalnik videa in glasbe, pregledovalnik slik, na voljo pa je tudi možnost povezave z mobilnimi napravami prek vmesnika bluetooth. Še posebej zanimive so igre, za navigacijo pa skrbi rešitev nizozemskega podjetja TomTom. Phune je namenjen simulaciji resničnega sveta v dveh razsežnostih. Po zaslonu razpostavimo gradnike (pravokotniki, krogi, tečaji, verige ...), program pa zna simulirati tudi vodo. Med simulacijo lahko na dogajanje vplivamo z dodajanjem in brisanjem posameznih elementov. Program ima občasne težave s stabilnostjo, kljub nekoliko nenavadnemu uporabniškemu vmesniku pa je vsekakor zabaven. Pred skoraj 25 leti so slovenski inženirji naredili računalnik Triglav, ki je imel med drugim tudi držalnik za papir in svinčnike. Zanimivo, da podoben primer zasledimo tudi danes; na preizkus smo dobili Philipsov monitor LCD, ki ima vgrajeno vazico za rožo in stojalo za mobilnik. Vaza je namenjena pravi roži, torej lahko vanjo nalijemo vodo, a to utegne biti nekoliko nerodno, če se nam polije.

  Objavljeno: 1.7.2008
 • Junij 2008

  V zadnjem času je video visoke ločljivosti vse bolj priljubljen, zato so tudi kamere visoke ločljivosti čedalje bolj pogoste. Ogledali smo si majhno kamero visoke ločljivosti za domačo rabo, saj stane vsega 140 evrov. Vendar se izkaže, da gre bolj ali manj za igračko, saj nima blaženja tresljajev niti optičnega zuma. Vsekakor bi težko rekli, da je to prava HD kamera. V času ko se bližamo vrhuncu rekreativne sezone, smo si ogledali tehnološke pripomočke, ki nam pomagajo pri vadbi tako s spremljanjem telesnih podatkov kot tudi analizo na računalniku. Na voljo so takšni ali drugačni senzorji za merjenje srčnega utripa, korakov ali hitrosti kolesarjenja, ki se merijo med fizično aktivnostjo, podatke pa prenesemo v računalnik s pomočjo USB ali infrardeče povezave in tam nas potem čaka grafična analiza podatkov. V novi rubriki, Monitorjeve hišne čarovnije, vam bomo pokazali, kako lahko navadno svetilko uporabljamo ob pomoči vode. No, ne povsem brez dodatnih pripomočkov, temveč s posebnimi baterijami, ki jim je treba za delovanje dodati vodo. Še več, baterije po zagotovilih izdelovalcev delujejo celo z vsako tekočino, ki vsebuje vodo. In ugotovili smo, da s priljubljeno osvežilno pijačo delujejo celo bolje kot z vodo! No, oglejte si, ali je vse to res tudi v praksi. Storitev Mooble je spletna stran, na katero se prijavimo s telefonsko številko in nekaj osebnimi podatki. V zameno nam podjetje pošilja sporočila MMS, za katera nam plačuje mooble dolarje, ki jih lahko pri njihovih partnerjih pretvorimo tudi v resničen denar. Zavežemo se lahko, da dobimo do 3 sporočila na dan, vendar se izkaže, da je zaslužek na časovno enoto razmeroma majhen.

  Objavljeno: 1.6.2008
 • Maj 2008

  V naslednjih štirih letih bo Slovenija ugasnila analogno oddajanje televizijskega signala. Večina sprememb naj bi se zgodila že v naslednjih dveh letih, zato smo pri Monitorju začeli testirati opremo za sprejem prizemljenega digitalnega televizijskega signala (DVB-T) in pregledali, kakšno je stanje na našem trgu. Digitalnega televizijskega signala je po vsem svetu že precej, vendar je večinoma zakodiran v zapisu MPEG-2, za Slovenijo pa je izbran MPEG-4, ki omogoča boljšo sliko ob boljšem stiskanju. Ker je standard novejši od MPEG-2, je bilo do nedavna na trgu še zelo malo primerne opreme, danes pa jo najdemo v obliki zunanjih komponent, priključkov USB ali celo vgrajeno v TV. V Monitorjevem laboratoriju se včasih znajde na preizkusu tudi kak kos programske ali (predvsem) strojne opreme, ki za večino naših bralcev ni ravno odločilnega pomena. Tako je tudi zunanje ohišje za 5,25-palčne enote, v katerega smo poskušali vstaviti naš zapisovalnik optičnih nosilcev. Kot je lepo razvidno iz posnetka, se lahko na prvi pogled enostaven postopek precej zaplete in nam vzame precej časa in še česa. Optična omrežja prihajajo v čedalje več slovenskih domov, Siemens pa ponuja rešitev, s katero si lahko optiko omislimo tudi v domačem krajevnem omrežju. Optični kabel ima na vsakem koncu po en pretvornik in vanj priključimo običajni kabel UTP, tega pa v računalnik ali usmerjevalnik oziroma stikalo. Prednosti optičnega krajevnega omrežja so predvsem naslednje: manjša občutljivost za elektromagnetne motnje, optični kabli ne prenašajo strel, pomembna pa je tudi debelina optičnega kabla, ki je bistveno manjša kot pri kablu UTP. Vransko je pred časom postalo prvi slovenski kraj, ki je v celoti pokrit z brezžičnim internetom ob pomoči tehnologije Wi-Fi, Občina Vransko pa je zagotovila tudi nekaj računalnikov, ki so na voljo občanom – eden izmed njih celo 24 ur na dan. Hitrost prenosa je 10 Mb/s in to je ob velikem številu uporabnikov lahko ozko grlo. Preizkusili smo, kako se omrežje obnese v praksi – predvsem, kakšna je pokritost in hitrost prenosa.

  Objavljeno: 1.5.2008 00:01
 • April 2008

  Levji delež tokratne epizode Monitor TV predstavlja poročilo s sejma CeBIT. Gre za največji računalniški sejem v Evropi, kjer pa vseeno manjka nekaj zvenečih iman iz sfere informacijske tehnologije (Sony, Philips, Lenovo, Dell, Nokia). Kljub temu smo med skoraj 6000 razstavljalci našli marsikatero zanimivost. Pred kratkim smo v reviji pisali o napravah NAS, ki jih priklopimo v krajevno omrežje, tako da so podatki na voljo vsem uporabnikom, tokrat pa si jih lahko pogledate tudi na Monitor TVju. Predstavili smo tudi zanimivost na trgu mobilih telefonov, model Matsunichi D620. Čeprav ne gre za izjemno napreden telefon, ima vseeno nekaj, česar drugi nimajo: možnost uporabe dveh SIM kartic hkrati.

  Objavljeno: 1.4.2008 00:01
 • Marec 2008

  OLPC (One Laptop Per Child) je projekt, s katerim želi Zahod opremiti državljane, predvsem otroke tretjega sveta, in jih računalniško opismeniti. Njegov namen je izdelati poceni prenosni računalnik, ki bi bil dovolj preprost za uporabo tudi za računalniško nepismene. V ZDA je naprodaj po prodajnem modelu kupiš dva, dobiš enega, pri čemer drugi odpotuje v eno izmed nerazvitih dežel, kjer ga nekdo prejme brezplačno. Pregledali smo, kaj vse OLPC ponuja in kako se obnese v praksi. ASUS R2H je ultra lahki prenosni računalnik, ki je na voljo v paketu s številnimi dodatki – miško, tipkovnico zapisovalcem plošč DVD, daljinskim upravljalnikom, zunanjo GPS anteno in radijsko anteno. Velik zaslon je občutljiv za dotik, računalnik podpira številne vmesnik, manj razveseljiv pa je podatek o procesorju, saj je vgrajen zgolj Celeron s frekvenco 900 MHz, ki počasi zaganja sistem. Na voljo je precej programske opreme, ki teče "v ozadju", a zaradi šibkega procesorja tako le še dodatno upočasni sistem. Že več kot leto dni je Nokia N95 po mnenju večine poznavalcev najzmogljivejši mobilni telefon na trgu, kar je zavidljiv dosežek za tako dolgo obdobje. Na voljo je sicer izboljšana različica z 8 GB pomnilnika, a bistveni sestavni deli in oblika so ostali nespremenjeni. Okrog novega leta je prišlo do razkritja, da N95 vsebuje tudi merilec pospeška, zato ni trajalo dolgo, da so se pojavili prvi programski primerki, ki izkoriščajo to možnost. Ogledali smo si nekatere najbolj zanimive. Parrot je zvočnik s povezljivostjo bluetooth, ki ga lahko priklopimo na različne naprave, ki podpirajo povezljivost s to brezžično tehnologijo in seveda oddajajo zvok. S pritiskom na gumb se zvočnik začne prestavljati okolici, tako da ga lahko hitro spoznamo na računalniku ali kakšni prenosni napravi in začnemo predvajati. Poleg preproste povezljivosti pa bi težko našli še kakšno prav dobro značilnost zvočnika. Logitech Squeezebox je predvajalnik, ki se dobro dopolnjuje s Parrotom, saj ga lahko brez težav priključimo nanj. Sicer ga lahko povežemo z računalnikom prek žičnega ali brezžičnega omrežnega vmesnika in ga upravljamo z daljincem ali prek računalnika, kjer programska oprema teče kar v spletnem vmesniku. Napravi lahko očitamo le občasno neodzivnost, cena blizu 300 evrov pa bi utegnila marsikoga odvrniti od nakupa.

  Objavljeno: 1.3.2008 00:01
 • Februar 2008

  V času, ko projekt OLPC po več let trajajočih prizadevanjih za izdelavo poceni prenosnih računalnikov za otroke iz držav tretjega sveta prinaša prve sadove, se je na svetovnih trgih znašel Asusov malček Eee s sedempalčnim zaslonom. Miniaturni prenosnik stane le 300 evrov, kljub temu pa ponuja vse, kar potrebujemo za vsakdanje delo. 4 GB pomnilnika flash omogoča izjemno hiter zagon sistema Linux in ker nima optične enote, je tudi tanek in lahek. Jure Forstnerič ga je vzel pod drobnogled. Mobitelova storitev m:stik omogoča telefoniranje in pošiljanje kratkih sporočil SMS iz računalnika. Ob pomoči ključa USB m:stik, na katerem je naša identiteta, lahko telefoniramo kar s svoje telefonske številke in smo nanjo tudi dosegljivi. To je pomembna prednost pred drugimi ponudniki storitev VoIP. Ključna prednost m:stik pa je enaka tarifa za uporabo v tujini, kot jo imamo doma. Zato je storitev, s katero se je od blizu seznanil Igor Harb, primerna predvsem za poslovne uporabnike, ki veliko potujejo. Naprave za nepretrgano napajanje smo si v Monitorju nazadnje ogledali pred 12 leti, saj za domače uporabnike niso bile pretirano zanimive, tehnologija pa se ni bistveno spreminjala. Danes so naprave precej bolj zmogljive, predvsem pa cenovno dostopne tudi domačim uporabnikom, zato smo jih zbrali v našem laboratoriju in postavili testno okolje. Rezultate naših opažanj si lahko ogledate v reviji, kratek pregled pa je za Monitor TV pripravil Primož Gabrijelčič. Ena izmed stalnih težav pri uporabi projektorjev je razmeroma velika razdalja med projektorjem in platnom, ki jo potrebujemo za projiciranje dovolj velike slike. Zato je (tudi) Hitachi izdelal projektor, ki omogoča prikaz slike z diagonalo dva metra pri samo 40-centimetrski razdalji med projektorjem in platnom. To mu je uspelo precej preprosto; kako, bo razkril Jure Forstnerič. Neo1973 je prvi mobilnik, ki je nastal v okviru projekta OpenMoko in je pameten mobilni telefon, ki meji na miniaturni računalnik. Poganja operacijski sistem Linux, pohvali se lahko s satelitsko navigacijo GPS, manjka pa mu podpora Wi-Fi, ki jo pričakujemo v naslednji različici. Projekt obeta veliko, saj je bila na sejmu CES predstavljena tudi komercialna različica mobilnika; Neo1973 je namreč namenjen zgolj preizkuševalcem in zanesenjakom, kakršen je Gašper Fele Žorž.

  Objavljeno: 1.2.2008 00:01
 • Januar 2008

  Digitalni snemalniki videa so opremljeni z diski, kar omogoča uporabo elektronskega programskega vodiča in zakasnjeno predvajanje televizijskega programa. Sami predvajalniki sicer še ne omogočajo tako kakovostne uporabniške izkušnje kot jo čez lužo ponuja podjetje TiVo, saj bi za to potrebovali podobnega ponudnika storitev tudi pri nas. A samodejno preskakovanje reklamnih blokov, ki ga ponujajo nekatere rešitve, in takojšnje ponovno predvajanje zadnjih nekaj ur programa se je še pred kratkim zdelo svetobna leta daleč. Igor Žbül predstavlja aktualno stanje digitalnih snemalnikov. Preizkusili smo tudi, koliko je resnice na zagotovilih izdelovalcev, da sočasna uporaba mikrovalovne pečice in brezžičnega usmerjevalnika ne upočasni prenosa podatkov. Spoznali smo se s sedmimi različnimi mobilnimi napravami, ki uporabljajo pet različnih operacijskih sistemov - BlackBerry OS, Symbian OS, Windows Mobile, Mac OS X in Linux. Za konec smo si ogledali disk drez pomičnih delov, s katerim smo se v našem laboratoriju srečali prvič.

  Objavljeno: 1.1.2008 00:01
 • December 2007

  V zadnjem času se med izdelovalci digitalnih fotoaparatov odvija izrazito rivalstvo na področju ločljivosti tipal. Zato smo toliko bolj veseli, ko nas nek izdelek preseneti s kakšno posebnostjo, ki se ne meri v megapikah. Tak primer je tudi Olympus mju790SW, ki je odporen na padce in vodo, pod katero ne le da preživi, ampak ga lahko tudi uporabljamo. Med tem ko so si številni fotoaparati po tehničnih specifikacijah podobni kot jajce jajcu, je mju790SW svetla izjema, o čemer se lahko prepričate v tokratni oddaji Monitor TV. Applov znameniti iPhone smo predstavili v prejšnji oddaji, tokrat pa smo vzeli v roke še njegovega mlajšega brata - iPod Touch. Navzven sta si napravi zelo podobni, seveda pa z iPodom ne moremo telefonirati. Pod drobnogled smo vzeli zunanjo diske, med katerimi je bilo tudi nekaj prenosnih, kot že večkrat pa smo si ogledali tudi brezžične internetne usmerjevalnike, ki podpirajo osnutek prihajajočega standarda IEEE 802.11n.

  Objavljeno: 1.12.2007 00:01
 • November 2007

  V prvem delu je strokovni urednik revije Vladimir Djurdjič spregovoril o storitvi Joost, ki omogoča ogled televizije kar preko spleta. V zadnjem času namreč vse pogosteje opažamo selitev televizijskih vsebin na internet, kjer so za razliko od YouTuba in podobnih storitev na voljo v visoki kakovosti. Avtorja Joosta sta ustvarila tudi KaZaa in Skype, zato se kaj lahko zgodi, da tudi Joost osvoji svet. Še posebej ob upoštevanju napovedanih novosti, kot so prenos nekaterih (športnih) programov v živo in ogled vsebin takoj za predvajanjem na klasični televiziji. V nadaljevanju si oglejte kako si lahko pri teku pomagamo z iPod Nanom, kako nam Sonyjev kompaktni fotoaparat pomaga ujeti nasmešek, ali je iPhone res tako dober, kot trdi Apple, in kako se lahko lotimo tiskanja, ko smo na poti in nimamo namena nositi s seboj težkih in velikh tiskalnikov.

  Objavljeno: 1.11.2007 00:01
 • Oktober 2007

  Osrednji del oddaje smo namenili preizkusu televizorjev LCD, nad katerim je bdel prvi Monitorjev laborant Grega Šimenc. Ogledali smo si ponudbo vse bolj priljubljenih televizorjev, ki sliko izrisujejo s pomočjo tekočih kristalov, in ugotovili, da so čedalje bolj cenovno dostopni in vse bolj izpodrivajo klasične televizije s katodno cevjo. Preizkusili smo modele z diagonalami okoli 80 cm (32 palcev), ki so naprodaj že od 600 evrov naprej, prav toliko pa je bilo pred nekaj leti potrebno odšteti za "katodne" televizije podobne velikosti. Primerjali smo ponudbo skoraj vseh večjih izdelovalcev, razlike med njimi pa so očitne. Predstavili smo tudi zanimivega križanca med miško in daljinskim upravljalnikom Logitech MX Air, Toshibin Portege R500, ki tehta le nekoliko več od enega kilograma, videokamere z vgrajenim trdim diskom in obdelavo videa v visoki ločljivosti s Canopusov NX in programsko opremo Canopus Edius.

  Objavljeno: 1.10.2007 00:01
 • September 2007

  Grega Šimenc si je ogledal neoriginalne kartuše za brizgalne tiskalnike in predstavil dva alternativna načina uporabe: polnjenje izpraznjenih originalnih kartuš z neoriginalnimi barvami, kar je predstavljeno tudi na septembrski Monitor TV, in zamenjavo celotnih originalnih kartuš z neoriginalnimi. Na celotnem preizkusu smo analizirali tiskalnike vseh večjih izdelovalcev, zato je zagotovo zanimiv tudi za vas. Igor Harb se je poigral s prvim Samsungovim pametnim telefon na našem trgu, ki se imenuje BlackJack in ne samo zaradi imena, pač pa tudi zaradi polne tipkovnice močno spominja na izdelke BlackBerry. Laborant Šimenc je predstavil tudi nadzorno IP-kamero znamke Axis, ki premore kar 35-kratno povečavo, v nadaljevanju pa si oglejte še posebno uro Sony Ericssona, novosti obeh velikih izdelovalcev grafičnih kartic, ponudbo izdelovalcev e-revij in Midomi, ki omogoča iskanje glasbe tako, da preprosto odpojemo del skladbe.

  Objavljeno: 1.9.2007 00:01
 • Julij-avgust 2007

  Primož Gabrijelčič je predstavil delovane robota LEGO MINDSTORMS NXT, ki ljubiteljem robotike omogoča izdelavo preprostih računalniško vodenih robotov. Podpira Windows XP Home in Professional ter Applov operacijski sistem Mac OS X na starejših Macih s procesorjih PowerPC, kot se boste lahko prepričali na lastne oči pa ima robot poleg izobraževalne tudi uporabno vrednost. Vabljeni k ogledu! Dolgo pričakovani Nokiin večpredstavni mobilni telefon N95 je vzel v roke Peter Šepetavc in ugotovil, da ponuja zares veliko - prenos HSDPA, odličen predvajalnik glasbe, snemalnik videoposnetkov, fotoaparat z ločljivostjo tipala 5 megapik in celo anteno GPS s programsko opremo za navigacijo. Kako verjetno najboljši mobilni telefon ta hip izgleda in deluje, pa si oglejte v tokratnji epizodi Monitor TV. Preizkusili smo tudi nekaj tiskalnikov, ki so namenjeni izključno tiskanju fotografij, in novo generacijo ATI-jevih grafičnih procesorjev ter izvedli obširen preizkus ponudbe na področju naprav GPS.

  Objavljeno: 1.7.2007 00:01
 • Junij 2007

  Vodja Monitorjevega laboratorija Grega Šimenc je v prvem delu epizode predstavil, kako je s snemanjem filmov z digitalnimi fotoaparati, kjer je pokazal, da digitalni fotoaparati morda za snemanje filmov niso tako kakovostni, kot tisti, ki jih posnamemo s kamero, vendar postajajo boljši in boljši. Kljub temu je za snemanje še vedno bolje uporabiti namensko kamero, za fotografiranje pa fotoaparat. Matjaž Klančar se je lotil analize programske opreme, ki jo najdemo na prenosnikih. Grega Šimenc je za preizkusom odpornosti prenosnikov v prejšnji epizodi izvedel tudi manjši preizkus delovanja v nevsakdajnih pogojih tudi med fotoaparati. Jure Forstnerič je predstavil posebneža med prenosniki, ki ima zaslon z diagonalo vsega 8,9 palcev, Monitorjev izkušeni poznavalec mobilnih tehnologij Igor Harb naprave BlackBerry, snemalec in montažer MonitorTV Arnold Marko pa program za večstezno obdelavo zvoka Steinberg Sequel.

  Objavljeno: 1.6.2007 00:01
 • Maj 2007

  Preizkusili smo dve igralni konzoli tretje generacije - Microsoftov Xbox 360 in Sonyjev PlayStation 3. Ogledali smo si predvsem bistvene razlike med obema napravama in ocenili njune prednosti pred konzolami druge generacije, med katerimi se še vedno odlično prodaja legendarni PlayStation 2. Žal je na preizkusu manjkal Nintendov Wii,ki ga v času snemanja še ni bilo na prodajnih policah slovenskih trgovin. V nadaljevanju smo po prenosnikih polivali vodo in kavo ter opazovali njihove reakcije in predstavili pomembne razlike med standardoma HD DVD in Blu-ray. Ogledali smo si možnost brezžičnega priklopa projektorja na računalnik, ponudbo DVD- in DivX-predvajalnikov ter prenovljeno Monitorjevo spletno stran.

  Objavljeno: 1.5.2007 00:01

Monitor na Facebooku

Monitor TV na YouTube

WgtTlaQnT-o

 • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
 • Pošlji