NIBE oblikuje globalno projektno skupino s ciljem razvoja naslednje generacije povezanih rešitev za ogrevanje in hlajenje bivalnih prostorov - SISTEMSKI INŽENIR m/ž

Objavljeno: 2.4.2021

Imaš, kar potrebujemo, da se pridružiš naši ekipi sijajnih posameznikov in pospešimo pot k bolj trajnostni prihodnosti?

NIBE je eno izmed vodilnih globalnih podjetij s področja rešitev za ogrevanje in hlajenje bivalnih prostorov z minimalnim vplivom na okolje. Naše rešitve so pomemben del gradnje bolj trajnostne prihodnosti. Leta inovacij in rasti so nas pripeljala do danes in čas je za naslednji korak v našem razvoju. Digitalizacija in povezljivost dajeta nove priložnosti za še bolj trajnostno proizvodnjo energije in izboljšane rešitve za ogrevanje in hlajenje bivalnih prostorov.

Ustvariti želimo razvojno skupino, ki se bo nahajala na različnih koncih sveta in preko interneta nudila podporo za pametne hišne sisteme celotni skupini podjetij pod okriljem NIBE Climate Solutions. Vabimo najboljše kandidate, ki želijo sodelovati pri snovanju bolj trajnostne prihodnosti – premikali bomo meje, v koncepte povezali lokalne vire energije in razvijali nove načine za ustvarjanje udobne klime bivalnih prostorov.

 

V ekipo vabimo kandidata na delovno mesto:

SISTEMSKI INŽENIR m/ž

Kraj dela: od doma

 

OPIS DELOVNEGA MESTA:

Kot sistemski inženir boste del manjše ekipe, odgovorne za razvoj strojne programske opreme za t.i. PCBA-je z manjšimi operacijskimi sistemi, kot tudi za kompleksnejše sistemi podprte z Linuxom. Vaše delo bo predvsem razvoj rešitev krovne programske opreme, občasno pa želimo od vas tudi sodelovanje pri drugih nalogah, na primer razvoju gonilnikov in izobraževanjih. Večinoma delamo v C in C++ programskih jezikih, s katerima sodelujemo tako pri lastnih rešitvah kot tudi pri odprtokodnih projektih.

Kot del globalne razvojne ekipe strokovnjakov na tem področju boste delali v eni izmed naših enot po svetu, kjer boste sodelovali tako pri razvoju strojne opreme, firmwar-u, kot tudi pri razvoju rešitev v oblaku. Sodelovali boste v multinacionalnem okolju, delali v lokalnem okolju in soustvarjali najnaprednejše ter okolju prijazne rešitve za trg Evrope in Severne Amerike. Družili se bomo tudi v živo – srečamo se nekajkrat na leto, kar pomeni, da lahko pričakujete tudi redke a zagotove poslovne poti na druge lokacije v Evropi ali ZDA.

 

OD KANDIDATOV PRIČAKUJEMO:

-          najmanj 2 leti izkušenj z uporabo C/C++ pri razvoju programske opreme na vgrajenih elektronskih platformah,

-          Izkušnje z mikro krmilniki in/ali ARM mikroprocesorji

-          tekoče znanje angleškega jezika.

 

PREDNOST BODO IMELI KANDIDATI Z:

-          Obvladovanje jezika C, GNU orodja in Linuxa,

-          izkušnje s cmake,

-          izkušnje s FreeRTOS,

-          izkušnje z Yocto project/OpenEmbedded,

-          znanje za serijsko podatkovno komunikacijo, vključno z: LIN, I2C, Modbus, BACnet in SPI,

-          znanje za delo s potrošniškimi elektronskimi protokoli, vključno z: Bluetooth, HTTP, MQTT, SSL/TLS, TCP/IP, USB, Zigbee in Wi-Fi,

-          usposobljenost za delo s sistemom za nadzor različic GIT

-          branje in razumevanje kod,

-          usposobljenost za odpravljanje napak z uporabo Segger J-Link in GDB

 

PRIJAVA

Vse zainteresirane kandidate vabimo, da nam svoje spremno pismo in življenjepis v angleškem jeziku pošljejo na maja@trgotur.si s pripisom »sistemski inženir«.

Trgotur d.o.o. smo zunanja kadrovska služba (in ne agencija) za številna podjetja. Izbrani kandidat bo zaposlen neposredno pri naročniku, brez posredništva Trgotur podjetja.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki