Oglasno sporočilo
Objavljeno: 20.5.2022 09:56

Fantastični štirje za milenijsko generacijo

Najsodobnejše naprave krojijo naš vsakdan - tako prosti čas kot tudi delo in šolske obveznosti. Znotraj mlajše generacije težko najdemo koga, ki ne bi imel pametnega telefona, pametne ure, slušalk in/ali tablice. Nekateri si lastijo celo dve, tri ali vse naštete naprave.

Med milenjice, ki jih označujemo tudi s pojmom generacija Y, prištevamo posameznike rojene med letoma 1981 in 1995 in del t.i. generacije Z, v katero sodijo rojeni po letu 1996. Gre za generaciji, ki sta s tehnološkimi napravami rastli in se razvijali ter tako z njimi ustvarili edinstven odnos. Za prvo je značilno, da je odraščala z računalniki, mobilnimi telefoni in video igricami, druga pa s tablicami, pametnimi telefoni in aplikacijami. Skupinama je skupna predvsem preobrazba komunikacije in smisla identitete.

V poplavi različnih pametnih telefonov, tablic, slušalk in pametnih ur vsak najde tisto, ki mu najbolj ustreza. Samsung ponuja paket medseboj povezljivih naprav, ki bo zadovoljil še tako zahtevnega uporabnika. Vse naprave lahko preprosto povežete med seboj in s tem naredite njihovo uporabo še hitrejšo in bolj praktično.

Pametni telefoni

Modeli pametnih telefonov so različno zmogljivi in cenovno dostopni. Najnovejša Samsung S serija prinaša tri različne pametne telefone: Galaxy S22, S22 + in S22 Ultra 5G, z nekaterimi funkcijami, ki so skupne vsem. Zanimiva nova funkcija pri fotografiranju in snemanju je Nightography, ki omogoča čudovite posnetke tudi ob šibki svetlobi. Vsi telefoni Galaxy S22 serije so opremljeni z najnovejšim 4nm procesorjem, imajo dinamični AMOLED 2x zaslon in se med drugim razlikujejo po velikosti. Najzmogljivejši med njimi je vrhunski model S22 Ultra 5G, ki ima v spodnjem delu shranjeno še S Pen pisalo. Vsi trije telefoni imajo zmogljive kamere, glavna širokokotna kamera modela Ultra ima kar 108 MP. To so brez dvoma funkcije, ki razveselijo vsakega uporabnika. Veliko prednost pa predstavlja tudi zmogljivejša baterija, s katero bodo telefoni zdržali tudi do dva dni.

Pametne tablice

V zadnjih letih so se tablice hitro razširile kot priročen nadomestek za prenosni računalnik. Razlogov, zakaj bi sploh imeli tablico, je več. So bolj prenosne kot računalniki, hkrati pa imajo večji zaslon kot pametni telefoni. Prilegajo se večini nahrbtnikov, torbam, njihov zagon pa je presenetljivo hiter in traja le nekaj sekund. Tablice so postale tudi priljubljen pripomoček v šolah in na fakultetah, z njimi  lažje izvedemo predstavitve in si ustvarimo zapiske. Zadnja serija Samsung pametnih tablic zagotovo zadovolji vse, od osnovnih pa tudi do zahtevnejših uporabnikov. Vsi novi tablični računalniki Galaxy Tab S8, S8+ in S8 Ultra so narejene iz čvrstega Armor Aluminium materiala s Super AMOLED zaslonom, glasbo lahko predvajajo na kar štirih Dolby Atmos zvočnikih, ki omogočajo kristalno čist zvok. Tablice prinašajo 4K kakovost videoposnetkov, ultra široko sprednjo kamero z 12 MP ter dvojno zadnjo kamero s 13 in 6 MP. Vse imajo tudi S Pen pisalo, ki daje presenetljivo enkak občutek, kot je pisanje na papir.

Pametne ure

Obveščajo vas o različnih spremembah vaše fizične aktivnosti, s povezavo in aplikacijo na telefonu pa ponujajo še podrobnejšo analizo. Pametni uri Samsung Galaxy Watch4 in Samsung Galaxy Watch4 Classic se ponašata z izjemnimi novostmi. Samsung BioActive Sensor poskrbi, da lahko kjerkoli in kadarkoli izmerite odstotek telesne maščobe, skeletne mišice, vodo v telesu, EKG in krvni tlak, hkrati pa ponujata še veliko drugih parametrov. Uri imata na razpolago več kot 90 različnih vadb, le izberete vašo najljubšo. Poleg same aktivnosti nadzira tudi vaš počitek, ki je prav tako zelo pomemben.

Pametne slušalke Samsung Buds

Tudi slušalke so postale eden izmed pripomočkov, brez katerega ne gre. Samsung Galaxy Buds so izredno priročne, saj bodo same zaznale napravo in tako je preklapljanje med njimi zelo enostavno. Če poslušate sproščeno glasbo na vaši tablici Samsung Galaxy Tab S8, hkrati pa prejmete klic na svoj pametni telefon iz zadnje S serije, se bodo slušalke same povezale na telefon. Ko pogovor zaključite, se bodo slušalke vrnile na tablico z glasbo. Slušalke bodo same opravile vse, brez da bi se morali dotaknili zaslona. Z uporabo Bixby aplikacije lahko vsa navodila preprosto izrečete. Vsebine lahko delite tudi s svojim prijateljem, saj funkcija Buds omogoča, da istočasno povežete dva kompleta slušalk Galaxy Buds. Odlične so tudi v času vaše aktivnosti, saj vas pri športu ne bodo motile, hkrati pa boste lahko slišali tudi zvoke iz ozadja. Model Galaxy Buds Pro odstrani kar do 99 % hrupa iz ozadja. Mikrofoni na notranji in zunanji strani nadzorujejo hrup v realnem času.

Po sami namestitvi ušesna slušalka odda zvok in vas obvesti, da je bila zaznana. Dobro prileganje vam bo omogočilo optimalen zvok in odpravljanje aktivnega hrupa. V primeru pametne ure, boste obvestila prebrali kar z zapestja.

Kombinacija vseh naprav vam bo olajšala delo, šolske obveznosti, organizacijo prostega časa, vaše športne aktivnosti, hkrati pa omogočila, da boste imeli vaš urnik in telo pod nenehnim nadzorom. Sanje vsakega milenjica je imeti naprave, s katerimi se ponašajo vrstniki. Njihova uporaba je preprosta, še posebej za vse, ki so s tovrstno tehnologijo odraščali od malega.

Ugodnosti za vse

Samsung v tem mesecu ponuja dodatne popuste na modele Galaxy Watch4 ter slušalke Galaxy Buds Pro in Buds2.

Samsung Lounge program lojalnosti v aplikaciji Samsung Members, vam prinaša popuste, prednosti in številna presenečenja, ki so le del posebnega programa, zasnovanega na način, da vam izrečejo zahvalo za zaupanje. Vse informacije o nastavitvi računa, registracije, trenutnih ugodnostih in pravilih uporabe si preberite na https://www.samsung.com/si/offer/members-lounge/.

Če si želite omisliti čisto svoj pametni telefon, katerikoli iz S22 serije, pridobite tudi številne ugodnosti. Posebna ponudbe je tudi pri ogledu Youtube Premium, ki jo lahko izkoristite popolnoma brezplačno v obdobju štirih mesecev. Ponudba je na voljo do 1. marca 2023 vsem tistim, ki kupijo in aktivirajo katerokoli napravo (S22, S22+ ali S22 Ultra), ki izpolnjuje pogoje promocije.  Več o dostopu do Youtube Premium si lahko preberete na https://www.samsung.com/si/offer/youtube-premium-promo-2021/.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji