Objavljeno: 28.10.2020 11:06 | Teme: apple

Govorice o MacBook Pro – še vedno z Intelovim procesorjem

V spletu se je pojavilo nekaj novih govoric o prihajajočem Applovem prenosniku MacBook Pro, te kažejo, da naj bi Apple pri prenovi še ostal na Intelovih procesorjih.

Apple je pred časom sicer napovedal prehod na procesorje Arm – takrat so sicer povedali, da se bo ta prehod začel še letos, a vseeno nismo več pričakovali novih naprav z Intelovimi procesorji. V programu Boot Camp (s katerim lahko na Applovih računalnikih uporabljamo sisteme Windows) pa se je našlo omembe prihajajoče nove različice šestnajst palčnega prenosnika MacBook Pro. Ker so pri Applu že povedali, da Boot Camp ne bo na voljo za računalnike s procesorji ARM, bomo očitno doživeli osvežitev tega prenosnika z Intelovimi procesorji.

Vprašanje, kako močan bo interes kupcev za tak prenosnik, glede na napovedan prehod. Slednji bo sicer trajal vsaj par let, veliko uporabnikov pa niti ne ve za ta prehod, niti kaj dejansko pomeni. Kaj točno bo prinesel si seveda lahko le predstavljamo, vsekakor pa bo to področje še naprej izredno zanimivo.  

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji