Oglasno sporočilo
Objavljeno: 24.4.2019 08:00

HoT - nizke cene in veliko prenosa

Kdaj ste nazadnje naredili izračun, koliko v vašem gospodinjstvu plačujete za storitve mobilne telefonije? Če ste tudi vi med tisto polovico uporabnikov, ki v preteklem desetletju ni menjala operaterja, je velika možnost, da plačujete preveč.

V tem obdobju je namreč večina operaterjev dražila stare pakete, boljše pogoje pa je ponudila v novih paketih. Morda se vam podražitev za 1 evro na mesec ne zdi pretirana. Za štiričlansko družino družino pa to pomeni skoraj 50 evrov na leto več.

Neomejeni klici in SMS-i za manj kot deset evrov

Če se želite izogniti podražitvam in od vašega operaterja pričakujete, da vam bo samodejno in povsem brezplačno vključil izboljšano ponudbo, potem je HoT prava izbira za vas. Že za manj kot 10 evrov na mesec lahko dobite neomejene količine minut in SMS-ov za uporabo v Sloveniji in velike količine prenosa podatkov. HoT-ov osnovni moto je - več kot poštena ponudba za vse. Danes mu zaupa že več kot 65.000 uporabnikov, število pa se še povečuje, kar HoT uvršča na mesto najhitreje rastočega slovenskega virtualnega operaterja.

Menjava tarif in druge spremembe pri HoT-u brezplačne

Stroške za uporabo storitev mobilne telefonije zvišujejo t.i. administrativni stroški za menjavo paketov, priključnino, prenos lastništva, itd. Še dodatne stroške lahko prinaša tudi vezava ob nakupu telefona, saj se ne boste mogli izogniti dražji naročnini, če operater podraži paket. Pri HoT-u pa menjate tarife in spreminjate nastavitve vašega uporabniškega računa povsem brezplačno.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji