Objavljeno: 9.12.2018

Samsung Galaxy S10 morda res z "luknjo". Ali dvema.

Evan Blass, ki je znan po tem, da na Twitterju zelo pogosto pravilno napove zmogljivosti, predvsem pa zunanjost novih telefonov, je tokrat objavil fotografijo (oz. 3D dizajn/render), ki kaže, kako naj bo izgledali novi vrhunski Samsungi v letu 2019.

Pisali smo že o tem, da Samsung ne verjame v zareze, ki so danes tako priljubljene v veliki večini telefonov, in da razmišlja o alternativnih rešitvah. Seveda takšnih, ki bi sprednjo površino telefona v kar največji meri posvetili ekskluzivno zaslonu. Če je verjeti Evanu Blassu, ki je podatke pridobil iz ugibanj proizvajalcev dodatkov ohišij za telefone, naj bi imela t.i. modela S10 Lite in S10 na sredini zaslona eno luknjo za kamero, večji model "S10+" pa dve. To nekako ustreza protitipu Infinity-O, ki so ga odgovorni pri Samsungu že omenjali. Največji model naj bi imel diagonalo zaslona kar 6,4-palca.

Seveda se postavlja vprašanje, ali bo zaradi "luknje" Samsung morebiti opustil možnost prijave s pomočjo branja šarenice, čemur trenutno (v modelih 9) služi posebna kamera.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji