Oglasno sporočilo
Objavljeno: 3.12.2018 09:00

HoT je vedno fer operater

HoT drži obljubo, da ne bo dražil tarif in da uporabnikov ne bo obremenjeval s skritimi stroški. Do 31. decembra 2018 pa ponuja gratis prenos številke oziroma povrne tudi stroške prenosa številke.

Ali veste koliko lahko prihranite s pametno izbiro mobilnega operaterja?

Kdaj ste nazadnje naredili izračun, koliko bi lahko prihranili z menjavo paketa mobilne telefonije? Danes lahko že za manj kot deset evrov na mesec dobite neomejene količine minut in SMS-ov za uporabo v Sloveniji in velike količine prenosa podatkov. Preden se odločite za menjavo mobilnega operaterja ali paketa pri vašem obstoječem operaterju, preverite pogoje, pod katerimi lahko izkoristite najboljše cene.

Skriti stroški lahko močno podražijo paket

Pri HoT-u ste lahko prepričani, da vas ne bodo presenetili skriti stroški, npr. zaračunavanje priključnine, menjava paketa, prekinitev naročniškega razmerja in druge spremembe, s katerimi si boste morda želeli oblikovati storitve po vaši meri. Ko se odločate za zamenjavo operaterja, preverite tudi to, kakšne dodatne stroške bi lahko imeli s prekinitvijo vezave, če se vaš operater odloči podražiti storitve v paketu. Z vezavo ob nakupu telefona ste namreč praktično prisiljeni v plačevanje dražje naročnine, v kolikor operater podraži paket.

HoT vedno z nizkimi cenami

HoT – HOFER telekom – je najmlajši mobilni operater na slovenskem trgu, ki je s svojo fer ponudbo prepričal tako napredne uporabnike kot tudi tiste, ki želijo najboljše cene. HoT se je zavezal, da nikdar ne bo višal cen tarif in pogojeval najboljše cene z vezavo. Storitve in mobilni paketi HoT ne vsebujejo skritih stroškov, uporabniki pa lahko preprosto in brezplačno preklapljajo med tarifami. Prek portala ali aplikacije Moj HoT imajo obenem v vsakem trenutku natančen pregled in nadzor nad porabo ter stroški zase in za svoje družinske člane.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji