Objavljeno: 14.6.2018 11:00

Google Developers v Tehnološkem parku v Ljubljani

Če vas zanima Googlova razvijalska ekipa, vas bo zanimal dogodek, ki se bo pri nas odvil 18. junija. Avtobus ekipe Google Developers se bo namreč ustavil tudi v Tehnološkem Parku v Ljubljani, njegovi potniki pa se želijo srečati z razvijalci in tehnološkimi navdušenci.

(Dodano: Žal dogodek odpade, ker je "Google Developers avtobus na poti do Slovenije imel tehnične težave in ne more nadaljevati poti.", kot so sporočili v sporočilu za javnost). 

Strokovnjaki bodo vodili delavnice o temah, kot so Izgradnja pametnih stvari s platformo Android Things in Strojno učenje s sistemom Tensorflow, imeli pa boste možnost srečati se z razvojnimi ekipami Google. Povedali vam bodo, kako postati del te in drugih skupnosti, ki jih podpira Google.

Tukaj se prijavite za udeležbo na dogodku.

  

Obljubljajo še:

Informacije: Izvedeli boste več o tem, kako Google podpira skupnosti razvijalcev po vsem svetu – od vsebin in govorcev do globalnega omrežja.
Mreženje: Možnost mreženja z drugimi organizatorji skupnosti iz vašega kraja.
Delavnice: Udeležite se naših delavnic o produktih (Actions on Google, Google Cloud, Machine Learning) in spoznajte člane ekipe Google.
Zabava: Glasba v živo, igre in še več!

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji