Oglasno sporočilo

WorkForce Enterprise: revolucija poslovnega tiska

Objavljeno: 29.8.2017

Epsonova brizgalna tehnologija je dobrodošla zamenjava za laserske tiskalnike, saj nova generacija tiskalnikov zmore obojestransko izpisati do 100 strani v minuti, pri tem pa bistveno manj obremenjuje okolje in proračun.

Podjetje Epson je na marčevskem sejmu CeBIT v Hannovru predstavilo novo generacijo tiskalnikov, namenjenih poslovnim uporabnikom, tako srednje velikim kot tudi največjim podjetjem. Tehnologije, ki jih družba Epson že več let razvija na področju industrijskega izpisa, so pot našle tudi v pisarniška poslovna okolja, kjer nudijo izjemne zmogljivosti tiska ob manjših stroških in porabi energije, ustvarjajo manjši ogljični odtis ter manj škodijo okolju kot danes že zastareli laserski tiskalniki.

WorkForce Enterprise

Nova generacija super hitrih in ekološko učinkovitih poslovnih tiskalnikov sliši na ime Epson WorkForce Enterprise. Ti ultra hitri barvni tiskalniki in večopravilne naprave so namenjeni poslovnim oddelkom podjetij, saj zmorejo natisniti do 100 strani na minuto ob obojestranskem izpisu dokumentov. So hkrati zelo energijsko varčni in prijazni do okolja, porabijo pa tudi manj potrošnega materiala od primerljivih laserskih tiskalnikov ter kopirnih strojev. Najbolj zmogljivi različici WorkForce Enterprise WF-C20590 družbo dela še model WF-C17590, ki zmore v minuti obojestransko natisniti do 75 strani dokumentov. Oba tiskalnika sta namenjena poslovnim okoljem z visokimi mesečnimi obremenitvami tiskanja, kjer uporabniki v kratkem času natisnejo veliko število dokumentov.

Epson je z vrsto lastnih tehnoloških inovacij še dodatno izboljšal kakovost izpisa dokumentov. Mednje sodijo tiskalniška glava, ki se zna samodejno nastaviti in odpraviti neželene črnilne črte ter nov elektrostatični pas, ki skrbi za njeno natančno gibanje in omogoča doseganje kakovostnega izpisa ob visokih hitrostih tiskanja. Nova generacija tiskalnikov je hkrati bistveno prijaznejša do okolja, saj naprave porabijo kar do 96 % manj energije kot primerljivo zmogljivi laserski tiskalniki in ne zahtevajo namenske napajalne rešitve. Linija brizgalnih šob je široka vsega 43 mm in vsebuje približno 33.500 šob. Vgrajeno ima tehnologijo, ki zazna morebitne neuspele brizge in tehnologijo za prilagajanje velikosti kapljic, s katerima odpravlja neželene črte in druge pomanjkljivosti ob tisku izredno visoke hitrosti. Kompaktna, a robustna zasnova poleg hitrosti delovanja zagotavlja tudi visoko zanesljivost delovanja, zato so novi tiskalniki idealni za rabo v poslovnih okoljih, ki si nedelovanja tiskalnikov ne morejo privoščiti.

Med dodatno opremo je podjetjem na voljo tudi finišer WorkFlow Enterprise Finisher, ki omogoča samodejno zaključevanje dokumentov s kapaciteto do 5350 listov in opcijskimi dodatnim podajalnikom, 4000-listnim spenjalnikom ter zlagalnikom dokumentov, ki še izboljšajo učinkovitost ravnanja z dokumenti in zaposlenim prihranijo ogromno truda in časa.

Replaceable Ink Pack System (RIPS)

Večopravilna naprava Epson WF-C869RDTWF je prav tako namenjena poslovnim uporabnikom, namesto kartuš s črnilom pa uporablja vrečke z visoko kapaciteto črnil, s katerimi dosega nizke cene barvnega izpisa. Podjetja na ta način prihranijo do 95 odstotkov energije in odpravijo do 99 odstotkov odpadkov ter hkrati preprečijo zastoje v tiskanju – ena polnitev vrečk s črnili omogoča izpis do 84.000 strani, čas vzdrževanja naprave pa se skrajša kar do 94 odstotkov. Delovnim skupinam namenjena večfunkcijska naprava razvaja s kar trikrat hitrejšim časom izpisa prve strani v primerjavi s konkurenčnimi laserskimi tiskalniki, saj ne potrebuje ogrevanja. Uporabniški vmesnik na dotik občutljivem zaslonu je oblikovan po vzoru pametnih telefonov, zato je upravljanje z napravo intuitivno in enostavno.

Epson Print Admin

Epson Print Admin je orodje za celovito upravljanje tiskanja, malim, srednjim in velikim podjetjem pa omogoča izboljšanje zaščite dokumentov z avtentikacijo uporabnikov na napravah in prevzem nadzora nad stroški tiskanja ter skeniranja. Uporaba rešitve Epson Print Admin je intuitivna, saj ta omogoča enostavno upravljanje tiskalniških naprav na daljavo, pri čemer brez težav sodeluje z obstoječo tiskalniško infrastrukturo in Epsonovimi napravami – združljivost je zagotovljena.

Podjetja lahko inovativno rešitev brezplačno preskusijo - z licenco za največ dve napravi in brez omejitev števila uporabnikov. Za večja poslovna okolja so na voljo licence za večje število naprav. Epson Print Admin poslovnim uporabnikom omogoča izkoriščanje prednosti Epsonove nagrajene tehnologije brizgalnega tiskanja, ki podjetjem pomaga zmanjšati količino odpadkov, porabo energije, izpustov CO2 in ozona.

www.epson.si

 

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

ph

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki