Objavljeno: 22.7.2013

»Viri« napovedujejo… 

Tudi eminentne publikacije, kot je Wall Street Journal, ne morejo brez špekulacij o novih izdelkih iz Applovih laboratorijev. Tokrat, na podlagi informacij iz verige Applovih dobaviteljev, špekulirajo o tem, da se pripravlja 12,9-palčni iPad in skoraj 5-palčni iPhone. In seveda cenejši, plastični iPhone. Podobno je pred mesecem dni špekuliral tudi Reuters (!), ki je omenjal iPhone velikosti 4,7 in celo 5,7-palcev.

Vendar je treba pošteno zapisati, da novosti, četudi so prototipi resnični, morda nikoli ne bodo ugledale luči sveta. Proizvajalci, tudi Apple, namreč velikokrat preizkušajo najrazličnejše izdelke in njih različice. In včasih ostanejo samo pri preizkušanju….

Bolj verjetno je, da bodo luč sveta ugledale napovedi Twitter uporabnika @evleaks. Za ta teden je namreč napovedal novo, nadgrajeno, 7-palčno Googlovo tablico Nexus 7, ki jo bo spet izdeloval Asus, za prvega avgusta pa Motorolin/Googlov telefon Moto X. Telefon naj bi imel 4,5-palčni zaslon, dvojedrni procesor Snapdragon S4 Pro (jedro Krait, 1,7 GHz), 2 GB pomnilnika, ozadje iz kevlarja in akumulator zmogljivosti 2200 mAh.

 

evleaks

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji