Objavljeno: 19.1.2018 01:00

Telekom Slovenije ponuja hibridni dostop do interneta

Ena od možnosti, kako pridobiti hitrejši dostop do interneta, je združitev komunikacijskih povezav prek bakrenega omrežja in brezžičnega omrežja LTE/4G. To storitev pravkar uvaja Telekom Slovenije, ki hibridni dostop ponuja naročnikom paketov s storitvami trojček (internet, televizija in telefonija), in sicer na območjih, kjer bakreno omrežje trenutno ne zagotavlja višjih prenosnih hitrosti, je pa na voljo mobilni signal LTE/4G. Naročniki, ki se bodo odločili za hibridni dostop, bodo zadržali enako mesečno naročnino paketa, doplačali pa bodo najem ustreznega modema.

Uporabniki lahko izbirajo med storitvama Hibridni dostop in Hibridni dostop plus. Storitev Hibridni dostop omogoča neomejen prenos podatkov s hitrostmi do 10 Mbit/s do uporabnika in do 2 Mbit/s od uporabnika; doplačilo za uporabo modema znaša 2,90 evra mesečno. Storitev Hibridni dostop plus pa omogoča neomejen prenos podatkov s hitrostmi do 20 Mbit/s do uporabnika in do 5 Mbit/s od uporabnika; doplačilo za uporabo modema je 5,90 evra mesečno.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentarji

jernejkrum | 22.1.2018 | 10:42

Veselil sem se te opcije, ampak sem si kar mislil, da bo v nečem finta. Zgornje bo na voljo samo uporabnikom, ki imajo sinhronizacijo modema manjšo od 8mbit. Meni se modem postavi na 11/1 in nisem upravičen do te storitve, čeprav v pogodbi modri plus plačujem hitrost do 30/5. Torej, da bi sploh dosegal pogoje pogodbe bi sam dodal 6 eur na mesec, pa ne gre.

Matjaž Klančar | 22.1.2018 | 10:46

Ja, Telekom ima večkrat take nerazumljive pogoje. Tudi njihov TopTrioBrezžični, se pravi internet/TV prek LTEja smeš dobiti le, če ni nobene druge možnosti. Kar odločijo kar oni sami.

Jure Forstnerič | 22.1.2018 | 10:46

Ja, se strinjam, da je ponudba omejena. Pri konkurenci (A1) bodo v kraktem začeli ponujati kombinirano storitev, kjer se upošteva dosedanja linija (recimo vaša 11/1), k temu pa se še prišteje LTE.

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji