Objavljeno: 2.9.2013 07:00

Telefon za telefon

Tajvanski proizvajalec telefonov HTC je predstavil dva nova dodatka, ki nekaterim napravam iz njihovega portfelja pristajajo kot Zmajčice na košarkarsko tekmo.

Bolj čudaški od obeh sliši na ime Mini+. Gre za pomanjšan in poenostavljen telefon, ki se s pametno, naprednejšo napravo poveže prek povezave Bluetooth in s pomočjo tehnologije NFC. Omogoča nam, da ob drugotni uporabi osrednjega telefona (ali ko je ta v žepu) z njim kličemo, sprejemamo sporočila in opozorila ter oddaljeno fotografiramo. Miniju s plusom sta dodana laserski in infra rdeč žarek. Prvi je namenjen pomoči ob predstavitvah, medtem ko drugi malčku omogoča, da nadomesti dežurni daljinski upravljalnik. Cena dodatka naj bi bila okoli 80 USD. Datum prihoda na trg je še neznan.

Druga tajvanska zanimivost je obesek za ključe Fetch. Petdeset dolarjev vredna napravica nas opozarja, ko se od sparjenega telefona preveč oddaljimo ali nam omogoča s pritiskom na gumb, da založeni pametnjakovič začne zvoniti. Tudi zanjo datuma prodaje žal še nimamo.  

HTC

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji