Objavljeno: 5.2.2014 01:00

Samsung Galaxy S5 prihaja 24. februarja

Samsung je razposlal vabilo na medijski dogodek, ki bo sovpadel s prvim dnem konference MWC 2014 v Barceloni. Na njem bo vsej verjetnosti uradno predstavil svoj nov vrhunski telefon Galaxy S5. O tehničnih podrobnostih seveda za zdaj ni še nobene potrditve, vendar lahko skoraj zagotovo pričakujemo korak naprej pri zaslonu, mobilnem procesorju in pri vgrajenem fotoaparatu, kot smo že pisali v preteklih mesecih.

Vsaj tako zanimiv je namig, da bo Galaxy S5 skoraj zagotovo na voljo v več različicah, podobno kot sedanji Galaxy S4. To potrjuje tudi pripis na vabilu, kjer piše »Epizoda 1«, kar pomeni, da bodo kasneje na vrsti tudi nadaljevanja. Različni viri navajajo, da bosta med prvimi Galaxy S5 Active, nekoliko bolj robustna različica, ki bo menda igrala v novi generaciji precej pomembnejšo vlogo, kot doslej ter Galaxy S5 Zoom, ki združuje telefon in zmogljiv fotoaparat s pravim objektivom. Najbrž pride še nekoliko kasneje na vrsto Galaxy S5 Mini.

Zanimivo, da je Samsung za dan pred konferenco MWC sklical še en medijski dogodek, ki pa bo menda povezan z operacijskim sistemom Tizen. Kot kaže pa dogodka nista povezana in bo Galaxy S5 še vedno eden najpomembnejših modelov z operacijskim sistemom Android.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji