Objavljeno: 24.7.2014 12:00

Prihaja veliko velikih iPhonov

V redne letne govorice o novih Applovih izdelkih se je (spet) vmešal tudi Wall Street Journal, ki pa, za razliko od večine »govoričarjev«, ponavadi postreže s pravimi podatki. Tokrat poroča, da je Apple pri svojih dobaviteljih/proizvajalcih naročil kar 70-80 milijonov novih iPhonov, ki jih je za pričakovati jeseni, kar je precej več kot jih je bilo vnaprej izdelanih za lansko predstavitev iPhonov 5s in 5c. To pravzaprav ne čudi, kajti po lanski predstavitvi je bilo treba na dražje modele 5s čakati, saj jih je začasno zmanjkalo.

Nadalje WSJ potrjuje, da sta oba nova modela iPhone, ki sta v proizvodnji, opremljena s precej večjimi zasloni, kot so jih Applovi uporabniki deležni sedaj (Steve Jobs je bil pred leti nedvoumno proti večjim zaslonom, saj da jih je nepraktično uporabljati). Sedanji modeli premorejo 4-pačni zaslon, nova iPhona pa naj bi imela 4,7- (proizvajalca sta Foxconn and Pegatron Corp.)  in celo 5,5-palčni zaslon (proizvaja Hon Hai). Slednja velikost že sodi med t.i. kombinacije telefonov in tablic, ki so zadnje čase zelo priljubljene, predvsem na račun Samsungovih modelov Note.

Na napoved novih, velikih, iPhonov, so se z oglasno akcijo že odzvali pri Samsungu, kjer so že pred leti kot konkurenčno prednost svojih telefonov zakoličili prav (veliko) večje zaslone.

QSDAjwKI8Wo

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji