Objavljeno: 27.8.2013 09:00

Po dveh mesecih ponovno novi Monitor

Čez poletje smo pripravili novo številko Monitorja, ki je sedaj že na voljo na prodajnih policah. Fokus tokratne revije so naprave NAS. Majhne škatle, ki postajajo vse bolj popularne tudi za domače uporabnike, ponujajo veliko razmeroma varnega diskovnega prostora in ogromno različnih funkcionalnosti. Preizkusili smo petnajst novih modelov, pišemo pa tudi o tem, kaj storiti, če slučajno odpove disk (ali več njih).

Tekom poletja se je v našem laboratoriju nabralo tudi veliko novih tablic. Nekaj takih, ki smo jih hitro pozabili, pa tudi take, ki so nas prijetno presenetile. Pišemo tudi o novih platformah, za katere se pričakuje, da bodo v naslednjem letu ali dveh vse bolj posegle v naša digitalna življenja. To so naprave, ki jih ne nosimo s sabo, temveč na sebi – očala, ure in še kaj tretjega.

Dotaknili smo se tudi najbolj pereče teme tega poletja, afere okoli vohunjenja ameriške varnostne agencije NSA. Pišemo o tehničnem ozadju, pa tudi o javnem odzivu, odzivu velikih podjetji, pa tudi o samem poteku afere in kaj lahko pričakujemo v prihodnje.

Kot vedno smo tudi tokrat pripravili veliko različnih preizkusov, od nove generacije Lego Mindstorms pa do preizkusne različice novega iOS 7. Preizkusili smo tudi nekaj novih telefonov, najbolj vroč je vsekakor Samsungov Galaxy S4 Mini.

Seveda pa je v reviji še veliko novic, mnenj, nasvetov in vsega ostalega.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji