Oglasno sporočilo
Objavljeno: 24.9.2013 08:00

Nova številka Monitorja

Mesec je naokoli, z njim pa tudi Monitor. V novi številki, ki je že na voljo, si lahko preberete  velik preizkus poslovnih projektorjev. Na preizkus smo dobili kar veliko modelov različnih znamk, ki se med seboj razlikujejo tako po kakovosti in funkcijah, kot tudi po ceni.

Prejšnji mesec smo pisali o napravah NAS, tokrat pa smo nekoliko globlje opisali programe in taktike za izdelavo varnostnih kopij. V mislih smo imeli predvsem domače uporabnike, ki ne želijo potrošiti preveč denarja in časa, a vseeno potrebujejo dobro rešitev.

Zadnja leta je opaziti pravo poplavo odličnega videa, posnetega s fotoaparati DSLR, v članku pa si lahko preberete o vseh prednostih in slabostih, ki jih ti aparati ponujajo pri zajemu videa. Pišemo tudi o dodatkih, ki olajšajo delo pri snemanju.

Med posameznimi preizkusi lahko izpostavimo novi Blackberryjev Q5, cenejši brat modela Q10. Preizkusili smo tudi Samsungov Galaxy S4 Active, fizično odpornejšo različico telefona S4, ki je odporna tudi na prah in vodo. Zanimiva naprava je tudi e-bralnik Kobo Arc, ki je neposredni tekmec Amazonovem Kindle Fire, torej gre za cenejšo tablico z operacijskim sistemom Android.

Za bolj splošno branje omenimo članek o tehnologiji SSD, predvsem o tem, zakaj so tolikšne razlike med posameznimi vrstami SSDjev. Pišemo pa tudi o vzponu in padcu enega največjih in do nedavnega najpomembnejših igralcev na trgu fotografije – ameriško podjetje Kodak. Kot vedno pa je revija polna različnih preizkusov, novic, namigov in mnenj.  

Monitor lahko že kupite v "pravih" trafikah,

na voljo je v telefonski/tablični aplikaciji Trafika (za iOS in Android),

članke pa lahko preberete tudi na spletu, v obliki HTML

ali pa uporabite listalnik.

Naročniška akcija

Z današnjim dnevom teče tudi naročniška akcija, ki novim naročnikom na Monitor prinaša naslednje ugodnosti:

- Monitor prvi mesec brezplačno.

- Monitorjevo darilo USB avto polnilec.

- 25 odstotkov popusta pri naročnini.

Še več, naročniki se bodo potegovali za Philipsov sistem MCD2160, ki ga bomo izžrebali 26. novembra.

Več: www.monitor.si/akcija.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji