Objavljeno: 1.12.2016 05:00

Netflix končno omogoča ogled brez povezave

Netflix je končno dobil možnost prenosa vsebin na lokalni disk, da si jih lahko ogledamo kasneje brez internetne povezave.  Težko pričakovano storitev so zagnali včeraj in je naročnikom na voljo brez dodatnega plačila, a (še) ne pokriva vseh vsebin.

Funkcija je na voljo za uporabnike mobilnih naprav z Androidom (od 4.4.2 dalje) ali iOS (od 8 dalje), ne pa tudi za uporabnike verzije za namizne računalnike. Da jo lahko začnemo uporabljati, je treba Netflix posodobiti na najnovejšo različico. Vključene še niso vse vsebine, a nekatere najbolj popularne (serije Narcos, Breaking Bad, Stranger Things ali filmi Limitless, Spotlight in Burn After Reading) že lahko prenesemo na svojo napravo. Netflix tudi obljublja, da bo v prihodnosti omogočil prenos čedalje več vsebin.

Pričakovati je, da bodo od nove funkcije imeli največ afriški in azijski uporabniki, kjer internetne povezave vsepovsod še niso tako samoumevne kakor v Evropi in Ameriki. Glavni razlog za novost seveda niso Afričani, temveč konkurenca, saj sta Amazon Video in Vudu strankam to že ponudila.

Netflix.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji