Objavljeno: 3.7.2013 01:00

Kaj se kuha pri Applu?

Nedavne kadrovske spremembe in poslovne poteze potrjujejo, da Apple pripravlja nekaj novega, kar doslej še ni bilo v njihovi ponudbi. Pravkar so objavili, da se jim je na položaj podpredsednika za »posebne projekte« pridružil Paul Deneve, bivši direktor modne hiše Yves Saint Laurent. O natančnejši vlogi modnega strokovnjaka Apple še molči, vendar je glede na izkušnje le tega mogoče sklepati, da bo bodočim izdelkom pomagal dodati še nekaj več modnega pridiha.

Zelo verjetno je, da bo Deneve sodeloval pri razvoju računalniških izdelkov, ki jih lahko oblečemo, začenši z že dolgo napovedovano pametno zapestno uro. Da se na tem področju dogajanje pospešuje dokončno potrjuje tudi druga novica, da je Apple v številnih državah po svetu, vključno z Japonsko, Rusijo, Mehiko, Tajvanom in Turčijo, zaščitil blagovno znamko iWatch, kot naj bi bilo domnevno ime prihajajoči pametni uri.

Bliža se tudi čas za skrivnostni Applov televizor, ki bo po namigovanjih »znal precej več«, kot današnji že tako močno internetno povezani televizorji. Družbi Apple se je namreč pridružil Pete Distad, specialist za trženje in distribucijo pri spletnem ponudniku filmov in nadaljevank Hulu. Na osnovi novih pogodb z založniki naj bi Apple menda povsem izbrisal mejo med internetnimi in klasičnimi TV programi.

http://www.apple.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji