Objavljeno: 28.5.2013

Izšel je novi Monitor!

V junijski številki Monitorja smo preizkusili kar 15 naprav, ki jim učeno pravimo večpredstavni podaljški in omogočajo predvajanje računalniških medijskih vsebin na televizorju. Preberite si, ali je bolje kupiti simpatičnega Boxeeja ali morda mini ključek HDMI. Ali pa kar neposredno povezati računalnik in televizor in si namestiti katerega izmed programskih vmesnikov, kot je XBMC.

Naj opozorimo še na preizkus vrhunskih pametnih telefonov Samsung Galaxy S 4 in HTC One in vrhunske tablice Nexus 10, na programski strani pa smo se posvetili oblačnim povezovalnikom, kot sta Bittorent Sync in Copy. Da o vedno aktualnih novih programih za Android in iPhone niti ne govorimo.

Preberite si še vse o 3D tiskalnikih, o tem, kako v spletu zavarujemo otroke (na računalniku in na telefonu), kako kupujejo lažne sledilce na Twitterju in kako smo preverili zanesljivost desetletja starih magnetnih nosilcev in računalnikov.

Tudi tokrat se lahko učite programirati za Android (izdelujemo 3D igro Asteroids) ali pa si preberete najnovejše nasvete za uporabo računalnika in pametnega telefona.

Kot vedno so vam na voljo tudi novi preizkusi fotoaparatov (9 modelov) in laserskih tiskalnikov (4).

 

Naročniki spletne izdaje si lahko vse našteto preberete neposredno v spletu, lahko se naročite na »papirno izdajo« ali pa si v trafiki kupite svoj izvod, ki mu je priložen še DVD s celovečernim filmom Jaz bi tudi

Prelistajte ga!

PDF kazala

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji