Objavljeno: 8.6.2013 05:00

Igre iOS na Androidu

Podjetje BlueStacks, ki je računalnikom v preteklosti omogočilo zaganjanje aplikacij in iger, pisanih za Googlov mobilni operacijski sistem Android, namerava vajo ponoviti v dnevni sobi.

Igralna konzola GamePop bo podobno kot na inkubatorju proslavljena Ouya uporabniku omogočala igranje mobilnih iger na klasični način; s ploščkom, na televiziji in v udobju domačega kavča.

To pa še ni vse. GamePop se bo od tekmecev razlikoval po tehnologiji Looking Glass, ki bo poskrbela za podporo igram z Applovega sistema iOS. Med prvimi igrami v tujem okolju bodo izdelki razvijalcev Subatomic Studios, znanih po igri branjenja stolpičev Fieldrunners. Looking Glass ni klasičen posnemovalnik, deluje na nivoju Applovega programskega vmesnika, zato je pred objavo na konzoli, potrebna konverzija, ki jo bodo BlueStacks z veseljem pomagali izvesti vsem zainteresiranim razvijalcem.

Uporabnikom bodo igre z obeh svetov na voljo v obliki mesečne naročnine, ki znaša sedem ameriških dolarjev. Vsak naročnik dobi poleg igričarskega kataloga v vrednosti poltretjega stotaka zelencev še brezplačno konzolo, ki po junijskem izidu na voljo za 130 USD.

Xk1sm9IJhA4

Gamepop

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji